Ahojte som 7 týždnov po pôrode a stále dosť silno krvácam niekedy silnejšie niekedy slabšie. Asi 3 týždne po pôrode som už nekrvácala ani nešpinila a o niake tri dni som zas začala. Potom som mala aj krvácaie aj spinenie . a teraz dosť krvácam a hlavne cez noc, vcera vnoci som mala vložku uplne čistú. Niekedz mam tmavsiu krv a niekedy takú čerstvú. Stretli ste sa už s niečim takýmto? Je to normálne? dakujem
nie este som nebola, volala som doktorke a ona mi nic npovedala iba ze mam nabuduci cize tento tyzden prist.
@vecicky42 ja by som zašla za dokim, 7 týždňov je už dosť a aj tá intenzita krvácania je divná
No tak treba to povedat, a v nemocnici po porode ti vobec nerobili UTZ. Napr. mne pred prepustenim robili, aby zistili, ci tam nezostali nejake zvysky, ktore sa musia vycistit.
to ano to mi robili a ze je vsetko v poriadku. v nemocnici mi isli aj take velke zrazeniny ale potom uz som nemala ziadne.
ano je to divne cele, ja tomu sama nechápem, tento týzden zajdem ku doktorke.
@vecicky42 ahoj, ja som tiez krvacala a stale sa mi to nezdalo, az jeden vecer som skoncila na pohotovosti, kde ma museli "docistit". Rodila som sekciou a zostal vo mne plodovy vak (alebo jeho podstatna cast) a to mi v nemocke robili pred prepustenim sono ... Ked som to riesila po sestonedeli so svojim gynekologom tvaril sa, ze sa to obcas moze stat. Na kazdy pad som ale nekrvacala dlhsie ako 6 tyzdnov. Skoc co najskor za svojou lekarkou.
Ja kojim aj dokrmujem, lebo ked iba kojim tak stale chce papat ako keby ani nic nepapal.
Neboj sa ja som po porodoch krvácala 9 týždňov pri všetkých 3 no mám slabú zrážanlivosť a dosť som stratila aj železa pri krvácaní tak ak dojčíš dopĺňa si železo a mala by si prestať krvácať cca do týždňa ak nie zajdem za lekárom a poraď sa s ním 🙂
ja som krvacala skoro pol roka uf :(
podobne ako @gr ..tiež vo mne nechali zvyšky aj napriek utz.. akurat že ja som to zistila v sprche kde ma skoro slak trafil..som to zo seba normálne tahala von ako čreva 🙄 🙄 potom mi ešte pichali injekcie na stiahnutie maternice a vyšlo všetko...a tiež som dlho divne krvacala..ešte dobre že som nedostala zapal 😖 mojej sestre urobili to iste a ona už so silnym zapalom musela íst na kyret 🤐
@vecicky42 ja som krvacala 8 tyzdnov a na 9tyzden som dostala menzes a kym sa to uplne vycistilo preslo aj 12 tyzdnov.
@vecicky42 ahoj, určite ti treba spraviť sono, mne sa stalo to iste s tým plodovým vakom ale už 3.týždeň po pôrode to zo mňa vypadlo na wc, takmer som omdlela keď som to videla, bez srandy, volala som svojej pôrodníčke a šla som hneď za ňou. Povedala že sa to môže stať, lebo tie plodové obaly majú viac vrstiev a nedá sa to po pôrode skontrolovať či to vyšlo úplne celé. Ostali mi tam ešte zrazeniny, ale nič mi nepichala ani ma neposlala na čistenie kvôli kojeniu. Dala mi tabletku zospodu, a to som dávala ešte 3 dnit a vypadli ešte ďalšie kúsky bleee. Potom som ešte doooosť dlho krvácala ale tak slabo, a to prešlo po ascorutine do 2 dní. Som jej strašne vďačná, že to tak elegantne vyriešila. Samozrejme keď sú už horúčky alebo silné krvácanie či bolesti tak sa to už čistiť musí 😒
Ja som takto krvácala až 10 týždňov..podla Dr.všetko bolo ok, je to individuálne. A zo dňa na deň to prestalo.
Tak a uz som bola u doktorky urobila mi sono pozrela ma zospodu , a nakoniec mi pichla injekciu na stiahnutie maternice , ze do troch dni uz nebudem krvacat tak som zvedava 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@vecicky42
Bola si uz na kontrole po sestonedeli? Robili ti UTZ po porode?