Som 4 týždne po cisárskom a nekrvácam

belliadka
15. dec 2013

ahojte, som 4 tyzdne po cisarskom reze. zo zaciatku som krvacala, potom pomedzi to som mala prestavky1-2 dni nic a teraz uz asi je to tyden. je to bezne? mate skusenosti . vdaka

luba28
15. dec 2013

@belliadka aano je to normalne,pri sekcii sa nekrvaca ako pri normalnom porode,....ja som mala 2x ,...

jamabe
15. dec 2013

Áno, je. Ja som tiež tak kadejako krvácala po cisárskom.. Oveľa slabšie ako po normálnom, čo som sa rozprávala s kamoškami, potom špinenie, potom zase, potom nič. No chaos. Do 6 týždňov bol pokoj 🙂 Inak je normálne, že viac krvácaš, keď viac chodíš - keď som kočikovala napríklad.

zuzkaanicka
15. dec 2013

@belliadka mam za sebou dva cisarske, po druhom som krvacala strasne kratko ... tak riadne mozno tyzden a potom som uz len tak spinila-mozno aj dva tyzdne, ale fakt len tak jemne ... a vsetko bolo v poriadku 😉 ... bud rada, ze mas pokoj 😉

evelynm
15. dec 2013

po sestonedeli sa chodi na lekarsku prehliadku. Ak by bol nejaky problem, lekar ti to bude vediet povedat, ale podla toho, co pises, mas uplne normaly priebeh sestonedelia po sekcii.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre