mam 4 dni pred terminom porodu,brucho mi tvrdne vyse tyzdna,niekedy aj tri hodiny v kuse, nieje to bolestive ale neprijemne,v poradni povedali ze je vsetko ok,mna len zaujima ci mate daktora stym skusenosti, bo kamosky nic take nemali.som stoho uz unavena uz som sa skoro 4krat vybrala do porodnice, potom to preslo
muslicka ma boli akoby ma niekto do nej nakopol, menstruacne bolesti mam uz tiez vyse tyzdna o krizoch ani nehovorim, v noci sa bez kvicania ani neviem otocit na druhu stranu..ako niesom stoho zle naladena,s babatkom sa rozpravam a dohovaram mu, nech uz vylezie 🙂 len moje telo...v noci ledva prejdem na wc..a to chodim kazdu hodku snad 😖..rano som akoby pomne presiel parny valec..
mali ste daktora taketo stavy? a kedy sa dostavil porod?
ja sa v podstate ani nebojim, len som asi porebovala pocut ze som neni sama vtom 🙂 ked drobec bude aj vatsie dieta, tak 4kg bude mat urcite, mozno je to tym 🙂 ...
@swojska ja som na tom podobne, len ece mi ostáva 23 dni. Nohy bolia ruky bolia bruško i krize tiez. Bruško Tvrdne, nekdy pravidelne, nekdy dlho, ...
Moja ja mam to iste niekedy cely den mam brusko tvrde je to neprijemne a hlavne ked sa mala otaca a kopka vtedy nadavam strasne :D Uz by som najradsej zla rodit ale ked nato tak pomyslim radsej este nechcem bojim sa toho straaasne :D
neboj sa, o chvilu to skonci, uz si v termine.. 😉 len to treba vydrzat..
@billam 🙂 .. ano, len sa trapim ze takyto stav trva takmer od vianoc 🙂 ...tak dufam ze nebudeme este aj prenasat 😒 ,cela rodina je netrpezliva, lebo ma furt vide len funet...svokra na vianoce zhodnotila ze urcite idem rodit,,vseci mi furt vyvolavaju ci uz...a ja uz ze uzuzuz..a potom zasa nic 😎
@zankaj tiez som sa bala,ale teraz sa uz nebojim, uz to xem mat za sebou...cim je to blizsie...uz sa snazim ani si nepredstavovat porod, staci ze ho mam podvedome plnu hlavu..stale sa mi sniva o tom,,uz som vo sne rodila asi 10krat,,aj rozne hororove scenare..teraz sa pred spanim snazim mysliet na krpca, aky bude a tesim sa nan ho
to je normalne pred porodom,cakaj ze sa to nezadrzatelne blizi 🙂 ten koniec je najhorsi,to len cakas kedy to pride a ledva chpdis,ale neboj,stoji to za to 🙂 drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@swojska Ahoj, no az take silne bolesti som asi nemala, ale bolesti ktore sa nedali nevsimnut ano 🙂 tiez tvrdnutie brucha, menzesove bolesti, krize, atd. asi cely posledny mesiac...dokdonca aj v intervaloch ako keby kontrakcie, a vzdy to potom preslo. je to znak toho ze vsetko sa uz pripravuje 🙂 ked to uz naozaj zacne urcite to zbadas.. a urcite sa dockas 🙂 ak je podla dr vsetko ok tak sa nemas coho bat, uz to len vydrzat... 🙂