Som 3 mesiace po pôrode a nemám menzes

taniat87
13. mar 2015

Ahojte, som 3 mesiace po pôrode a stále som nedostala menstruaciu a vobec netusim, kedy mam ovulaciu.. ako sa v tom vsetkom zorientovat ?? 😎
Dakujem

mariamay
13. mar 2015

Ja som dostatla menzes az po 11 mesiacoch..kojila som ...Velmi Ti v tom pomoze prirodzene planovanie rodicovstva...aj na nete je kopec informacii o tom...skus pozriet tiez bilingsova ovulacna metoda ...priznaky hlienu a pod....Akykolvek nazvak hlienu znamena pre zenu zacinajucu plodnost, a to bez toho, aby najprv prisla menstruacia ..velakrat je najprv ovulacia a az potom menstruacia, ale ak zena hned otehotnie,tak menstruacia vobec nepride 🙂 ..takze pozor na hlien, ak nechces hned dlasie babo a pekne si tie veci nastuduj .pozri tiez www.lpp.sk

taniat87
autor
13. mar 2015

jeej dakujem pekne, idem si to pozriet 🙂

loxa
13. mar 2015

Kojis?? Ak ano menzes nemusis mat aj rok..aj dlhsie...s tou ovulaciou som napr ja mala problem,..hovori sa ze hlien treba sledovat..ale ja som neodsledovala nic..dva dni bol, potom tyzden nie..potom zasa..a tak..

taniat87
autor
13. mar 2015

tak osdavam mliecko a tak vo flasi davam malej,pije len moje mlieko,ma reflux,tak musime zahustovat... zatial menstruaciu nemam ale ani netusim,kedy mam ovulaciu,lebo spinim akosi stale slabo ... mam ovulacne testy a robievam si ich,no nikdy mi nevyjde ze ju mam 😒

siska53
13. mar 2015

@taniat87 ja som dostala menzes az po odstaveni (syn,v 11.m.) a po zredukovani dojcenia na. 1 denne (dcera,21m.po porode), takze klud. Davajte si pozor,ak dalsie babo nechcete aj ked ja som ten typ,co kym nema ms, otehotniet nemoze, no neplati to vzdy.

taniat87
autor
13. mar 2015

Neviem,malu nekojim,len odsavam mlieko,ani neviem ako to mam brat. Mlieka ma vela a rada by som ju kojila,ale nejde to.

sense
13. mar 2015

ja osm kojila asi mesiac ale menzes som dostala asi 4-5 mesiacov po porode...

mareko112
13. mar 2015

ako

mareko112
13. mar 2015
sziwi
13. mar 2015

@taniat87 Ja som dostala prvy menzes 2dni po skonceni 6nedelia, hoci plne dojcim 😖 Potom som zacala brat antikoncepciu, no vobec mi nesadla a navyse som z nej 2tyzdne strasne krvacala (viac ako po porode!!!), tak som ju vysadila. A odvtedy som zatial menzes nemala, hoci tri dni dozadu som mala taky husty belavy hlien (zrejme ovulacia). Tak uz len cakam, kedy ma to opat prekvapi 😔 Suma sumarum, aj ked menzes nemas, plne dojcis, otehotniet mozes. Takze pokial nechces/nemozes mat este dalsie babatko vo velmi blizkej buducnosti, radsej sa chrante 😉

zunolu
13. mar 2015

ja som dostala menzas 14 mesiacov po pôrode ak kojíš je to normálne

siska53
13. mar 2015

@taniat87 tvori sa ti mlieko, to je podstatne. A odsavas dost casto asi,tak preto este nic.

monhla
13. mar 2015

Tvoj stav ak kojíš je úplne normálny - ženy sú rôzne, niektoré majú menzes hneď po šestonedelí, iné až po roku alebo aj viac. /ja som mala šťasite, že 1x presne rok a 2x dokonca 17mesiacov 🙂 /

Ak plánujete ďalšie bábenku - sú ovu testy. Tak zistíš ovuláciu.
Ak neplánujete - najlepšie je chrániť sa. Buď ženskou formou antikoncepcie /viac poradí gynekológ /
alebo existuje aj kondóm.

Už si zorientovaná? Alebo máš ešte otázky? Vkľude zodpovieme 🙂

ewisam
13. mar 2015

@taniat87 ako pisu predomnou, stav uuuuplne normalny. Ja nemam menzes uz od 2010, ale kojim uz druhe dieta. Prve som kojila viac ako 2 roky a poviem ti, vobec mi ta mrcha nechyba

dankaa78
13. mar 2015

pokial kojis,mesiaciky nemusis dostat.a na vysetreni u gynekologicky by ta mala informovat o vsetkom😉
Podobne som bola "mimo"ked som nemala "svoje dni". 🙂

loxa
13. mar 2015

@mareko112 co ako

monca1982
14. mar 2015

Nič si z toho nerob. Ja som 10 a tiež nič. Stále kojím. Pýtala som sa gynekológa. Povedal, že kým kojím nemusím mať vôbec. A dal mi aj príklad extrémny - ak by som kojila 8 rokov, 8 rokov nemusím mať menzes. Užívaj si to. :D

mareko112
16. mar 2015

@monca1982 si krasna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre