Ahojte, som 3 mesiace po pôrode a stále som nedostala menstruaciu a vobec netusim, kedy mam ovulaciu.. ako sa v tom vsetkom zorientovat ?? 😎
Dakujem
jeej dakujem pekne, idem si to pozriet 🙂
Kojis?? Ak ano menzes nemusis mat aj rok..aj dlhsie...s tou ovulaciou som napr ja mala problem,..hovori sa ze hlien treba sledovat..ale ja som neodsledovala nic..dva dni bol, potom tyzden nie..potom zasa..a tak..
tak osdavam mliecko a tak vo flasi davam malej,pije len moje mlieko,ma reflux,tak musime zahustovat... zatial menstruaciu nemam ale ani netusim,kedy mam ovulaciu,lebo spinim akosi stale slabo ... mam ovulacne testy a robievam si ich,no nikdy mi nevyjde ze ju mam 😒
Neviem,malu nekojim,len odsavam mlieko,ani neviem ako to mam brat. Mlieka ma vela a rada by som ju kojila,ale nejde to.
ja osm kojila asi mesiac ale menzes som dostala asi 4-5 mesiacov po porode...
ako
@taniat87 Ja som dostala prvy menzes 2dni po skonceni 6nedelia, hoci plne dojcim 😖 Potom som zacala brat antikoncepciu, no vobec mi nesadla a navyse som z nej 2tyzdne strasne krvacala (viac ako po porode!!!), tak som ju vysadila. A odvtedy som zatial menzes nemala, hoci tri dni dozadu som mala taky husty belavy hlien (zrejme ovulacia). Tak uz len cakam, kedy ma to opat prekvapi 😔 Suma sumarum, aj ked menzes nemas, plne dojcis, otehotniet mozes. Takze pokial nechces/nemozes mat este dalsie babatko vo velmi blizkej buducnosti, radsej sa chrante 😉
ja som dostala menzas 14 mesiacov po pôrode ak kojíš je to normálne
Tvoj stav ak kojíš je úplne normálny - ženy sú rôzne, niektoré majú menzes hneď po šestonedelí, iné až po roku alebo aj viac. /ja som mala šťasite, že 1x presne rok a 2x dokonca 17mesiacov 🙂 /
Ak plánujete ďalšie bábenku - sú ovu testy. Tak zistíš ovuláciu.
Ak neplánujete - najlepšie je chrániť sa. Buď ženskou formou antikoncepcie /viac poradí gynekológ /
alebo existuje aj kondóm.
Už si zorientovaná? Alebo máš ešte otázky? Vkľude zodpovieme 🙂
pokial kojis,mesiaciky nemusis dostat.a na vysetreni u gynekologicky by ta mala informovat o vsetkom😉
Podobne som bola "mimo"ked som nemala "svoje dni". 🙂
Nič si z toho nerob. Ja som 10 a tiež nič. Stále kojím. Pýtala som sa gynekológa. Povedal, že kým kojím nemusím mať vôbec. A dal mi aj príklad extrémny - ak by som kojila 8 rokov, 8 rokov nemusím mať menzes. Užívaj si to. :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som dostatla menzes az po 11 mesiacoch..kojila som ...Velmi Ti v tom pomoze prirodzene planovanie rodicovstva...aj na nete je kopec informacii o tom...skus pozriet tiez bilingsova ovulacna metoda ...priznaky hlienu a pod....Akykolvek nazvak hlienu znamena pre zenu zacinajucu plodnost, a to bez toho, aby najprv prisla menstruacia ..velakrat je najprv ovulacia a az potom menstruacia, ale ak zena hned otehotnie,tak menstruacia vobec nepride 🙂 ..takze pozor na hlien, ak nechces hned dlasie babo a pekne si tie veci nastuduj .pozri tiez www.lpp.sk