Som 2 dni po termíne a mám veľké bolesti

bubla123
10. mar 2018

Zenusky mám malú otázku mala som mať termín 8.3.2018 už som dva dni po termíne a mám strašné bolesti už od rána tlaky v brušku kŕče a u mi aj vadí prevoz v aute ... Do kedy má doktori budú nechať prenášať lebo vážne ja u sa. Nedokážem ani na nohy postaviť. Čo má celý spodok boli ...

veronikazoja
10. mar 2018

je celkom možné že už sa začalo voľačo diať, pokiaľ sa samé nevypýta tak vačšinou sa 10 deň po termíne začne vyvolávať pôrod

ukulela
10. mar 2018

niekde uz aj skor ako 10 dni. kamosku uz 5 dni po termine napchali cipkami ...
@bubla123 skus teplu sprchu. ak je to falosne, ulavi, ak uz je to ono, pomoze rozbehnut.

ajbka
10. mar 2018

Okamžite pôrodnica , to je na hospitalizáciu, a sledovanie a vyvolávanie, minimálna CTG urobiť. Vyber si doktora a sa to pohne

bubla123
autor
11. mar 2018

Od soboty som v nemocnici ... Bolesti stále mám ale neoravidelne. Ale vôbec sa neotváram 😔😔

sisaceh
12. mar 2018

ja som mala pri synovi termín 14. mája a nechali ma až do 23 aj to mi napchali vyvolávačku...ale tiež už som ledva chodila a bolel ma každý jeden pohyb. Držím palce nech to je čím skôr

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre