Ahojte.som už 11 dni po pôrode a včera som si vsimla ze mam jeden steh otvorený a vidno tam mäso.stále ma to stipe a bolí.len nechcem ist znova do nemocnice s pocitom ze zase sa mi budú nurat vo vagíne.radšej dajake masticky alebo odvar z niečoho.poraďte mi prosím.
Len ty nerozmýšľaj kde sa ti kto bude ňúrať a utekaj k doktorovi, veď to nie je sranda. Sa ti tam dostane nejaká špina alebo hocičo iné, zapáli sa ti to a potom už aj tak nebudeš mať inú možnosť ako ísť k lekárovi. S týmto sa neriskuje, ver mi. Chápem, že je to nepríjemné ale oplatí sa ti tam ísť
Prosím ťa nezdráhaj sa a upaľuj k tomu doktorovi. Veď keď sa ti zapáli tak to bude ešte horšie. Teraz ti to asi len na novo zašijú ale potom by to bolo komplikovanejšie. Nechápem ako to, že keď si prvýkrát zbadala, že ti tam trčí mäso si nešla hneď. Neriskuj takto.
Suhlasim s babami. Cim skor by som sla k doktorovi. Dostanes zapal, teploty, nasadia ti antibiotika, aj tak ti to budu musiet rozrezat, vycistit a zasit. A predpokladam, ze kojis. Naco zbytocne ohrozovat babo zapalom a antibiotikami?
Už som v sanitke.som to nevydrzala tu bolesť.
@marienka2424 ak to budes liecit sama, mozes si sposobit, ze rana sa ti v tom mieste zahoji ako zhrubnuta jazva. a to ti potom moze robit problem. mozno to potom nakoniec aj tak pojdes dat preoperovat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@marienka2424 Ak sa Ti to otvorí viac a zapálí tak budeš musieť aj tak k Dr. , radšej choď teraz a možno Ti aj oni niečo poradia 😉 Z toho jedneho stehu môže byt riadny zápal