Skúsenosti so zvonením v ušiach po spinálnej anestézii

10. dec 2019

Ahoj baby, ked Vam robili cisarsky rez pod spinalkou mali ste niektora takyto problem? Priatel bol na operacii, kde mu dali spinalku a odvtedy ma problemy. Prve 3 dni ho neskutocne bolela hlava v zatylku pri polohe v stoji, ak lezal bolo to OK. Tieto bolesti mu ustupili nastastie, ale na 4 den mu zacalo zvonit v usiach. Bol aj na anesteziologickom oddeleni, kde mu povedali, ze zvonenie nie je suvis so spinalkou a dali mu infuziu. Nic mu nezabera. Prosim, ak mate niekto podobnu skusenost, dajte info, co Vam pomohlo. Dakujem 🙏

limetka69
10. dec 2019

konecne niekto komu sa to stalo, presne toto som si vsimla po sekcii, zvonenie v usiach, nepomohlo nic, teraz 3,5r po nej som si bud zvykla, alebo sa to zmiernilo, ale prvy rok to bolo strasne, hlavne pri zaspavani

autor
10. dec 2019

@limetka69 Boze moj, to ozaj? Uz sa tym trapis 3,5 roka? No ja som volala usnemu, povedal, ze byva to aj z krcenj chrbtice, ze treba ist aj k neurologovi a na sono ciev. Ty si to aj riesila, ci Ta odbili, ze to nemoze byt zo spinalu? Tak som zvedava, co vybavime, snad to nebude trvale 🙏

limetka69
10. dec 2019

tak tali mi tebokan, ktory som vysadila, lebo nepomahal a nebudem do seba vkuse pchat lieky, zrobili mi ster z usi nasli mi tam stafylokoka, pravdepodobne som si ho doniesla ako cuvenir z porodnice, doteraz mam problem s tym uchom, nejde to uplne vyliecit, a neviem co to mozem tomu pripisat, spinal mi aj zle pichli, ochrnula som takmer od krku namiesto pasu, bol to horor, a uz sa netrapim, ale prvy rok to bolo na zblaznenie, a fakt neviem c to preslo, ci som si zvykla, ale uz to nevnimam.

autor
10. dec 2019

Preboha, to musel byt hrozny pocit, ze ochrnies cela. Priatel sa inak velmi bal, ked mu povedali, ze spinal, radsej chcel celkovu, ale kedze musel lezat na brucho, tak mu dali radsej ten spinal. Jemu to praveze pichli dobre, hned na prvy krat...vcera mu povedali, ze to zvonenie s tym nesuvisi na anesteziologii...ale urcite mu to spustilo, pretoze ho strasne bolel aj zatylok...no dufam, ze to dobre dopadne. Nie je to sranda, ked ti nieco pichaju do miechy...Drzim Ti palce, aby sa to postupne len a len zlepsovalo 🙏

danka808
10. dec 2019

Dufaaam sa mu casom polepsi. Aj moja mamka mala po spinalke podobne problemy, no casom tak mesiac dva pomaly odozneli. Doktorka povedala, ze sa to niektorym stava

autor
10. dec 2019

@danka808 Dakujem pekne, snad ano a bude ok ako predtym

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre