Ahojte, asi je toho plne forum, ale neda mi, aby som sa neopytala. Ktora mamicka ma skusenosti s hlienovitou zatkou? Termin mam az o dva tyzdne, no od vcera zo mna vychadza, (dokopy uz 3 krat) taky tahavy biely hlien, tahavy a hrudkvity ako sopel 🙂 nie je tam ziadna krv... vcera vecer som mala jemne bolest v podbrusku.... Myslela som si, ze mam este cas, ale mam sa pripravovat na porod?? :D Azda je to uz tu?
Hrudkovaty by nemal byt
ako zelatina 🙂
Mne vysla 2 tyzdne pred porodom.bolo to take hlienovite aj trocha hnede ako ked ko ci menzes.aj pri vysetreniach v nemocnici mi to take bolo a doktori vraveli ze je to ok.mala sa narodila tyzden po termine.ale mala sa mi medzitym zacala cistit v brusku/vykakala sa do plodovej vody/.
najskor som mala pravidelne kontrakcie po 7 min a trvalo to 2 hodiny. potom zatka-hlienovite a nahnedle. potom vobec nic az 12 hod.a maly sa narodil do 24 hodin od odchodu zatky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tak mne pri prvom porode odisla zatka pri kupeli a za 48 hodin bol maly na svete