Ahojte, mate niekto skúsenosti s mamacore cvičením po spontanom pôrode? Ak áno podeľte sa prosím o svoje skúsenosti 🙏😊 zaujímalo by ma kedy po pôrode ste s cvičením začali a ci je vhodné iba vyslovene pre ženy s diastazou alebo jednoducho je vhodné všeobecne pre ženu po pôrode. Ďakujem pekne.
Ahoj. Mamacore iba odporucam. Po porode dvojiciek, cisarskym rezom som mala diastazu, aspon na 4 prsty. Chodila som na rehabilitacie do SNOP, nepomohlo. Kupila som si program mamacore a uz po 2 tyzdnoch som citila rozdiel. Cvicim uz rok a pol.urobila som si vlastnu zostavu z ich cvikov. V lete kazdy den, teraz kazdy druhy. Diastaza max na 1 prst a som konecne spokojna.
Stoji to za to.
@1silviaaaa Ahoj a nevieš, či to pomáha aj na oslabené panvové dno?
@jazula malo by. Skus ich kontaktovat priamo
@1silviaaaa môžem sa opýtať ako dlho trvalo kým sa Vám diastáza upravila? Tiež mám na viacerých miestach na 4cm a chodím na rehabilitácie s cvičením +tejpovanie
@veronika9389 dobry den, rozdiel bolo citi a vidiet uz po mesiaci cvicenia. Vazne. Kazdy den som cvicila a diastaza sa stahovala. Po 3 mes. Uz mate malu medzeru. Ja cvicim stale, kazdy den. Urobila som si vlastny vyber cvikov a som spokojna. Budete urcite aj Vy.
@1silviaaaa videli ste to sama na sebe, že je rozdiel?
@veronika9389 co myslite?🤣 inak by som sem nepisala 🙂. Ano
@1silviaaaa myslim tu medzeru,že ste si ju vedeli nahmatať že je menšia alebo bolo to vidno voľným okom aj na bruchu
@veronika9389 nahmatat
Tak, pridávam aj svoju skúsenosť. Zázrak sa síce nekonal v podobe plochého brucha (mám tri deti, a moje brucho nebolo pevné ani pred deťmi). Ale cvičenie odporúčam. Predtým ako som začala cvičiť som nevedela brucho stiahnuť vôbec, možno milimeter keď som ho stiahla oproti tomu keď som nemala brucho stiahnute. Teraz viem brucho stiahnuť takže je to naozaj viditeľné. Mám pevnejšie boky brucha, poznam ktoré cviky sú vhodné na cvičenie. Viem zaujať správnu polohu konečne môžem cvičiť cviky na bruchu bez toho aby ma z toho bolela hlava. Plus teraz má seklo pri lopatke a našla som v bonusoch cviky a musím povedať že naozaj sú dobré. Odporúčam kto chce skúsiť, teraz sa pokúsim od cvičiť opäť tu výzvu a uvidím či nebudú lepšie výsledky. Neľutujem túto investíciu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj. Ja som si to kúpila, keď mali nejakú výhodnejšiu cenu, že vyskúšam. Ale bola som už cca 2roky po pôrode. Mne ich spôsob vyhovoval, program sa začínal s úplne minimálnou záťažou, v podstate na začiatku len správne dýchanie a postupne sa to sťažovalo. Myslím že ak sa po 6 nedelí cítiš už fit, dá sa, veď keby sa ti to zdalo ťažšie, vieš zostať na aktuálnom týždni aj dlhšie a na náročnejšie cviky prejst neskôr. Treba to naozj cvičiť denne, keď som dala 2-3 dni pauzu, hneď som to cítila na cvičení. Inak účinok na diastázu neviem posúdiť, lebo som program ani nedokončila (prišlo leto, stále sme sa niekde flakali, a od septembra len soplikujeme, ale verím že po novom roku znova začnem). Ale od bolesti chrbta mi to pomohlo, a zlepšila som si celkové držanie tela. Cviky sa mi zdali dôkladne vysvetlené, da sa ti to púšťať dookola koľko krát chceš a potrebuješ. Za mňa ok, aj keď pri tej základnej cene by som to isto nekupila, cena so zľavou bolo akurát podľa mňa.