Skrátený krčok v 30. týždni tehotenstva

brigita2
10. júl 2017

Ahojte. Citala som tu vela diskusii ohladom skrateneho krcka, ale vsetky su uz stare niektore maju viac nez 10 rokov. Len sa chcem opytat ci su tu mamicky ktore aktualne maju taky problem a maju este dost casu do porodu, ako to cele prezivaju... Mozno pocut povzbudzujuce slova... dakujem 🙂

mattkapd
10. júl 2017

Ja som mala v 26tt som lezala pre hroziaci predčasný pôrod nezreleho plodu a nakoniec som rodila deň pred TP..Možno aj vďaka tomuto som mala veľmi rýchly a dobry porod(necelých 40minut od prvej kontrakcie po porod)

brigita2
autor
10. júl 2017

Ahoj. Dakujem ti za odpoved. A bola si doma alebo aj v nemocnici?

weronkaa
10. júl 2017

Ja prave ležim v nemocnici :( som v 25tt a skrateny krčok. :( vyložili mi nohy a beriem magnezium

brigita2
autor
10. júl 2017

To mi je luto weonkaa 🙁 a mala si aj nejake tazkosti ze ti to zistili alebo len pro kontrole? Ja sa tiez bojim ze tam skoncim hlavne preto ze mam doma este 2 deti ... manzel este musi potiahnut posledny turnus v nemecku na 5 tyzdnou ale ja si neviem predstavit byt na nohach uz teraz lezim od rana ale nie je to ruzove. To uz od 5.mesiaca 😓

kacena177
11. júl 2017

Aj mne v 27 tt namerali veľmi málo. Ležala som 11 dní v nemocnici, hrozil predčasný pôrod, stimulovali pľúcka plodu, no ustáli sa to a držíme ešte pokope

brigita2
autor
11. júl 2017

A teraz mas mat kludovy rezim aj na doma? Na kolko ho dodrziavas? Pozeram ze tiez mas deti, ako to s nimi zvladas v danej situacii?

kacena177
11. júl 2017

Ja mam už celkom veľké deti (za chvíľku 6 a 8 rokov), tak mi aj dosť pomôžu. Že mám ležať 4 hod cez deň, inak fungujem, cosi upracem, navarim, nedvíham ťažké veci a trošku sa prizeram 😉

brigita2
autor
19. júl 2017

Dneska som bola v poradni. Som nestastna a zufala. Robil mi 3. Velky ultrazvuk. Som v 31. Tyzdni babo ma 1580g. To je este fajn ale pozeral sa mi na prietoky a to su hranicne tie vysledky. Na placentu mi pisal cislo 2. Mam ist o tyzden zas ze mi urobi ultrazvuk hlavne tie na prietoky a ked sa vysledok dovtedy nezmeni tak hned do nemocnice... vetedy budem v 32tt... ja sa nenormalne bojim, ze mala nedostava odomna tolko zivin atd a ze sa to nezmeni... na krcok sa mi ani nepozrel. To je zle ze to neviem nijako ovplyvnit. Manzel siel do nemecka v nedelu ale cez vikend sa uz chysta naspat domov... mate aj s prietokami skusenosti?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre