ahojte v utorok mi skončilo šestonedelie no ja stale slabsie krvacam a teraz somzacala mat aj miernu bolest v podbrusku...kontrolu u lekarky mam až 12. mala by som ist na pohotovost? je slabsie krvacanie po sestonedeli ešte ok?
@bebe99 ja som tiež dosť dlho spinila potom to na dva týždne prestalo a dostala som normálne menzes
Ja som si myslela, že je to 600nedelim a bola to už prvá menštruácia... A po nej ovulácia a ja zas tehotná... Takže nebola by som si istá, že je to len čistenie po pôrode. Môže to byť prvá slabá ms.
moje sestonedelie bolo skoro bez krvacania ( sekcia) ale zato po sexe casto cosi vyslo akrvacala som aj den dva. kazdopadne gyn ze vsetko ok, ale zacala som uzivat gynex a zda sa ze sa vsetko urovnalo.
Ahojte baby koľko týždňov ste mali to šestonedelie ktoré ste bo cisarskom? 🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som spinila este 7 tyzdnov po porode. Na kontrole mi lekarka povedala, ze vsetko je o.k. O tri tyzdne na to som dostala klasicky menzes.
To sestonedelie netreba brat doslova, su zeny, co krvacaju 3 tyzdne, su zeny co viac.