Ahojte som 5 dní po pôrode a stále mám celkom dosť bolesti, často ranu sprchujem, pouzivam sprej cicatridina. Neviete po koľkých dňoch sa to zmierni, pripadne čo ešte môžem použiť aby som tomu trochu pomohla? Ďakujem
Cca 2-3 tyzdne ma to bolelo dost potom to postupne ustupovalo🙂 a tiez som sa len casto sprchovala a vetrala ked sa dalo🙂
@beatrice1111 veľmi veľmi vetraj... Daj si uterák na posteľ, vyzlec gaťky a vetraj ranu
@beatrice1111 mňa 2 týždne to bolelo.. Máš na to cele 600nedelie, aby si sa zostavila po pôrode..
Aj u mna asi tie 2 tyzdne, potom to bolo lepsie, stehy mi vypadli ale az po 4, ak si dobre spominam.
Mna sitie bolelo este 2,3 tyzdne
@beatrice1111 skoré zahojenie!
@beatrice1111 je to 5 dní...nemôžeš čakať, že to bude ok už.
mne dost rychlo pomohol sprej ,to mi lekar odporucal Dermo Chlorophyl Sprej a cca tyzden rana nebolela,skoda,ze som o tom nevedela aj pri prvom porode
Dokým nevypadalo šitie. Takže tie 2-3 týždne určite.
Boze ja som bola so sitim v pohode hadam az po sestonedeli 😐 strasne dlho sa mi to hojilo. Vela vetrat, casto sprchovat, mne strasne pomohol dermochlorophyl a ja som to mala aj zapalene tak som prikladala gazicku s betadine. Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tiež som si myslela, že tá bolesť nikdy neskončí a že si už nikdy normálne nesadnem 😊 Po 3 týždňoch to už bolo oveľa lepšie, teraz po mesiaci to už vôbec necítim. Skoré zotavenie prajem 🍀