Baby prosím vás,tie čo ste boli zašívané po pôrode,za aký čas sa vám zahojila rana a vypadali vám stehy? Ja som skoro dva týždne po, stehy stále na mieste bez pohnutia a neskutočne to svrbí🤦♀️
Ak nie jezapal je to ok....ja som mala hrozne bolesti 2mes.nejaky opuch som schytala ci co....nevedela.som sedieť ani vstavat lezat len na chrbte.....takze do par dni u vas bude ok le casto sw umyvat s vodou
@lienockamalicka Ja mám 4dokopy aj s vnútornými. Snažím sa často sprchovať,ale keďže som veľa krát sama doma,tak sa bojím od malého odbehnúť, lebo často grcká tak sa bojím aby sa nezadusil.
@zuzkaa1991 mne našťastie opuch už zmizol a sedím dá sa povedať už aj na rane. Niekedy si dávam popôrodný vankúš keď ma to začne tlačiť,ale inak je to už o dosť lepšie. Akurát má hnevajú tie nite tam dole 😂
Výadlo to asi az po 20 dnoch,to svrbenie znamena ze sa to hoji. Zachvilku bude dobre 😊
Ja som to mala komplikovanejsie, mne sa par stehov potrhalo. Takze sa to hojilo dlho, ale 2 tyzdne je este uplne normalny cas. Pred mesiacom som sa skaredo porezala na ruke, museli sit, tiez 4 stehy a mozno tyzden, co to mam ok. Uz je to pekne zrastene a este to pri nejakom pohybe citim.
Ja som si pred porodom kupila poporodnu sprsku od lansinoh, takze som nemusela chodit zakazdym do sprchy, ale na wc som sa nou osprchovala zospodu. Skvela vecicka 🙂
Mne pomahali repikove obklady alebo octanove obklady-tie davali aj v porodnici,da sa to kupit v lekarni,v sacikoch,len zarobis s vodou a nalejes na vlozku a naj na noc prilozit
Po prvom 3 tyzdne. Po druhom 2 tyzdne. Ten prvy bol komplikovanejsi. Narocnejsi. To ze svrbi to uz asi stehy idu poomaly prec 😉 uz to bude lepsie 😉
Kamarátka tá mala v nemocnici samostatnú izbu a tá hovorila, že bola často v sprche a keď prišla domov, tak už mala možno dva stehy. Mne vypadli do troch týždňoch pri pravidelnom sprchovaní a "vetraní"...
Svrbenie je ok. Skus rosalgin na upokojenie. A maleho do vajicka a ku sprche. Uvidis ho.
5 tyzdnov...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne pred tyzdnom vypadli, to som mala presne 15dni po porode 🙂 A tiez neskutocne svrbenie. Ja som mala vonkajsich stehov 5. O vnutornych ani nehovorim. Tie sice boli vstrebatelne, ale tiez mi cast isla von pred dvoma dnami.