Sex pred pôrodom

jajjushka
3. dec 2013

ahojte.som v 39tt a na 3cm otvorena a chcela by som sa spytat,ci mate skusenost a ci by som s priatelom mohla dat este sex? pocula som,ze spermie vyvolavaju porod. tak neviem ci to skusit alebo nie 😀 dakujem za rady.

heli78
3. dec 2013

@jajjushka ahoj... áno je to pravda... 🙂. Osobná skúsenosť...

miku1
3. dec 2013

@jajjushka No čo sa môže stať? Možno nič, možno porodíš o deň skôr 🙂 Ak máš chuť, smelo do toho. Si v 39 týždni, takže podľa mňa v pohode 🙂

jajjushka
autor
3. dec 2013

No chcela by som praveze porodit uz.
poradnu mam v piatok a doktorka mi povedala,ze ju uz asi nestihnem no to iste mi povedala aj minuly tyzden a drobec sa stale nepyta.
sice mam termin az buduci tyzden.alee chcela som len pocut,rady a skusenosti stym ci naozaj ten sex porod rozbehne
dakujem naozaj 🙂 skusim to.urcite sa potom ozvem,ci sa podarilo a zajtra mozno budem na sale 😉 😀

zeytin
3. dec 2013

My sme sexovali uz aj ked mi zacali kontrakcie 😀 Boli kazdych 15 min tak sme to v pohode stihali 😀 😀 😀

adula234
3. dec 2013

Skusaj pokial sa da 🙂 som v 30 tyzdni a moj partner chce malo kedy.. hovori ze sa boji o male ale podla mna to odpudzujem z mojim kotlikom

farmacka
3. dec 2013

ano, sex pred porodom je dobry, niekedy, ked sa prenasa, dokonca velmi prospesny.. 😉 niet sa coho obavat..

evening_star
3. dec 2013

My sme sa na to dali v deň môjho termínu a pár minút po tom mi praskla voda... 🙂

jajjushka
autor
3. dec 2013

@zeytin taaak za toto ta uznavam 😀 dobre,tak skusime ono ja sa tiez troska akoze obavaam ci nejako neublizime alebo co.aj keer viem ze to je blbost 😀 a v podstate pisala tu,skoro kazda ze ten sex je fajn a rozbehne to kontrakcie. teda ako komu ale snad aj mne ano.chcem to uz mat naozaj zaseebou 🙂

jajjushka
autor
3. dec 2013

@evening_star naozaj? uau.. no tak to musim vyskusat.potom dam vediet ako som teda dopadla a ci sa to podarilo 😉

marissenka
3. dec 2013

@jajjushka heh.aj ja som sa na to spoliehala pri prvom,ked som prenasala...a nic...ale vies co skus.hladkat brucho..pri malej som uz bola v nemocke,cakala som na druhy den na sc..a mala kopala jak diva,tak som si hladkala brucho,a v noci mi praskla voda...a dr.mi povedal,ze to z toho hladkania(masirovania.)..tak neviem...skus.drzim palce. 😉

jajjushka
autor
3. dec 2013

@marissenka ved to,ze nie u kazdej funguje ten sex.
dokonca u niektorych zabral kupel,mne niee a brusko si hladkavam stale,dokonca mu aj hovorim aby isiel von,zee uz sa nanho tesime a tak a nezabera.tak ten sex moznoo uz. ked niee tak maly pojde ked bude chciet 🙂

p3tuliatko
3. dec 2013

No umna nezaberalo vôbec nič.... Ani sex, ani okná, ani peši na 5posch., ani upratovanie, ani horúca vana, nič..... Už som si myslela že som divna keď nič nezaberalo som aj prenášala 😀

fopka
3. dec 2013

u nas nezaberalo nic, ani sex, ani aktivny pohyb a praca... absolutne nic... malickemu sa nechcelo von... horkotazko az na vyvolavacku

orieskova
3. dec 2013

Tak ja som tyzden prenasala a den pred povinnym nastupom do nemocnice som umyla schody,poumyvala vsetky okna,mali sme sex,horuci kupel a...niiic.nakoniec mi cely porod vyvolavali🙂 🙂 🙂

adkasmolka
4. dec 2013

@jajjushka ja som rodila v 38tt a sex bol kazdy den 🙂 este som to dostala prikazom od Dr. No nieco natom bude, lebo ked som isla na kontrolu bola som uz na 5 otvorena 😵

janie80
4. dec 2013

@jajjushka u mna sex pomohol... Teda, ktovie, ci prave sex (mozno by sa to bolo rozbehlo aj bez neho)... Bola som tyzden po termine a po milovani bol maly do 24 hodin na svete 😉

luckacik
30. jún 2020

@heli78 ake boli bolesti po styku pomali ci razom

heli78
30. jún 2020

@luckacik na druhy den do nemocnice...skutocne po par hodinach prisli kontrakcie

luckacik
30. jún 2020

@heli78 a dali sa zvládnuť? Ka teraz každým dňom cakam sobota termin

heli78
1. júl 2020

@luckacik ...jasne, treba si povedat, ze to tak neboli a rozdychat to..citať.. kecat s niekym, telka, hned su o polovicu slabsie

robinotina
11. apr 2023

@zeytin pomohlo k rýchlejšiemu.porodu??aj spermie šli?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre