Sex po pôrode. Čo s bábätkom?

arumka28
8. máj 2018

Ahoj chcem sa opýtať, ako to mate so sexom na materskej? Mame 2 izbovy byt a male bábätko. Dcéra ma postielku u nas v spalni.
Premyslam ako vyriešiť sex po pôrode, neviem či si vieme predstaviť milovat sa v spalni spolocne s dietatom ked spi a do akeho veku by sa to dalo?
Takze odniesť dieta do obývačky? Alebo s manzelom na gauči alebo v kuchyni? A čo ak sa zobudí? neviem. budem rada za vase nazory ako ste to riesili alebo riesite.

conspi
8. máj 2018

Malé dieťa je najmenší problém 😂 okrem pol ročného syna máme 11 ročnú dcéru a tiež iba dvojizbový byt 🙂 sex riešime v obývačke na gauči 🙂

leellee
8. máj 2018

@arumka28 my máme postielku prirazenu k posteli bez bočnice, ale cez deň mala spáva väčšinou v hačke. Keď je v hačke, my máme voľnú spálňu, samu ju tam už nenechávajte, kvôli tomu, že to nemáme zabezpečene proti pádu. Ale kým bola menšia, menej pohyblivá, tak kým spala v spálni, my sme väčšinou využívali gauč.

zenaajmama
8. máj 2018

Sex môžte mať predsa hocikde v byte.

pininka
8. máj 2018

Kym boli deti male babatka a boli pri nas, tak sme to obcad dali aj tak, ale spali v postielke. No vacsinou obyvacka, resp ina izba kedze byvame v dome.

silvia610
8. máj 2018

Maly ma 2,5r. a v pohode to zvladame aj v spalni ked zaspi (spi vo svojej posteli len s nami v spalni) občas aj na gauči ale tiež až ked zaspi..

michaella94
8. máj 2018

my mame 3,5 rocneho syna ten uz spi vo svojej izbe a mladsi skoro 2 rocny spi s nami na posteli...bud mame sex vedla neho alebo v obyvacke na gauci...uz sa stalo ze sa zobudil pocas toho...tak sme to urychlene ukoncili a sla som hned k nemu....je to niekedy o hubu ale da sa 🙂

ah1234
8. máj 2018

My mame sex pokojne pri psovi na gauci a je nam to jedno, dieta v postielke fakt nebudem riesit :D akoze samozrejme iba do doby, ked nemoze vnimat, potom uz nebudem mat sex pred nim. My byvame s mojim bratom tak radsej nech ma "vidi" moje 2 mesacne dieta ako 20 rocny brat v obyvacke :D asi som divna ale fakt mi vobec nepride divne mat sex pred miminkom 🙂

lenka1993
8. máj 2018

Na plodenie prvoho potomka potrebujes vino a romantiku, na splodenie druheho piskoty a spievankovo 😂😂😂. Myslim ze viac netreba 😂

pininka
8. máj 2018

@lenka1993 jaaaj,si ma tak rozosmiala,svata pravda. Na na tretie staci aj rychlovka uprostred noci 😀😀

lenka1993
8. máj 2018

@pininka vcera som o tom pysala sesternici a ona caka tretie a hovorila ze to bolo stilom "rychlo sa urob ja ti podrzim" 😂😂😂😂. Ze bola chora vtedy 😁.

lindusss2016
8. máj 2018

@ah1234 no.nie si divna, inak by vacsina deti ostala bez surodenca 😂

williamska1
8. máj 2018

veď v obývačke môžete :D alebo keď vám zoberie niekto malú kočíkovať :D

alana1
8. máj 2018

no po porode to je ako v nemom filme 😅😅😅😅😅

adrestia
8. máj 2018

My so sexom pri našom drobcovi nemáme problém. Kým je malý a nemá z toho rozum, tak nie je čo riešiť. Zober to tak, že je vždy lepšie, keď dieťatko vidí, že sa jeho rodičia majú radi ako keby ich videlo, že sa hádajú alebo si robia zle.

henrietahena
14. máj 2018

Je k tomu treba vždy posteľ? Už ste zabudli začiatky?? Kúpeľňa kuchyňa, práčka, koberec, a hlavne od narodenia poistená jemne hudba pre dieťatko aj cez deň. Nechodiť okolo neho po špičkách, lebo si ani kýchnuť nebudete môcť. Kľudne aj vysávanie môžete robiť cez poobedný spánok, ale od samého začiatku. A potom máte vyhraté. Inak aj obyčajná stolička dokáže zázrak... fantázii sa medze nekladú..nie je posteľ všetko. ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre