Ahojte, za dva dni mi konci sestonedelie a s manzelom sme uz mali sex. Kedze som nemala poranenia, vsetko bolo ok a bez bolestne. Akurat mi v bruchu nieco strasne zblnkotalo. Moze to byt este maternica, ktora nie je uplne zvinuta? Na kontrolu idem az o dva tyzdne - doki ma dovolenku.
Mne pri sexe bezne zblnka v bruchu (tak riadne), ked som predtym pila viac vody alebo jedla polievku napr. Si si ista, ze to nebol len zaludok? 😀😉
Aj mne zblnka, keď predtým pijem 😂
Ja mam od prveho porodu riadne mokry sex a zblnkoce to ako rieka 😀. Ale moj muz je spokojny, lebo vzdy vie ci to skoncilo k spokojnosti oboch.
No som si ista, ze to nebol zaludok a ani cvachtania nadmerne mokreho vchodu 😂 Proste nieco niekde medzi. Mozno tie creva, alebo ta maternica mi nadskakovala 🙈Snad sa to tak nijak nerozhadzalo 🙄 Chceli sme pockat az po kontrole, ale akoze este dva tyzdne..? Uz hadam stacilo, nie 🙃
Buď rada že je to len zblnkanie a nie zvuk " prdenia" ja keď zdvihnem zadok alebo mám pri Tom zadok vyššie a potom ľahnem normálne, tak ten vzduch čo vyjde von nevydáva pekný zvuk 😀 :-F
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To sa ti môžu ešte čreva ukladať po pôrode. Pokiaľ bol sex ok, tak si myslím, že tam dole bude všetko ok. Keby nebolo, určite by si to cítila.