Sex po pôrode a žblnkot v bruchu

dzukeles
11. aug 2017

Ahojte, za dva dni mi konci sestonedelie a s manzelom sme uz mali sex. Kedze som nemala poranenia, vsetko bolo ok a bez bolestne. Akurat mi v bruchu nieco strasne zblnkotalo. Moze to byt este maternica, ktora nie je uplne zvinuta? Na kontrolu idem az o dva tyzdne - doki ma dovolenku.

zuz02
11. aug 2017

To sa ti môžu ešte čreva ukladať po pôrode. Pokiaľ bol sex ok, tak si myslím, že tam dole bude všetko ok. Keby nebolo, určite by si to cítila.

nightrover
11. aug 2017

Mne pri sexe bezne zblnka v bruchu (tak riadne), ked som predtym pila viac vody alebo jedla polievku napr. Si si ista, ze to nebol len zaludok? 😀😉

ankare
11. aug 2017

Aj mne zblnka, keď predtým pijem 😂

pininka
12. aug 2017

Ja mam od prveho porodu riadne mokry sex a zblnkoce to ako rieka 😀. Ale moj muz je spokojny, lebo vzdy vie ci to skoncilo k spokojnosti oboch.

dzukeles
autor
12. aug 2017

No som si ista, ze to nebol zaludok a ani cvachtania nadmerne mokreho vchodu 😂 Proste nieco niekde medzi. Mozno tie creva, alebo ta maternica mi nadskakovala 🙈Snad sa to tak nijak nerozhadzalo 🙄 Chceli sme pockat az po kontrole, ale akoze este dva tyzdne..? Uz hadam stacilo, nie 🙃

zuz02
12. aug 2017

@dzukeles jasne. Pokiaľ nemáš žiadne problémy, tak v pohode. Mne po pôrode tiež dlhšie zblnkalo bruchu. Potom to postupne prešlo. Nejaký čas trvalo, kým sa mi to tam všetko upratalo.

lenqua_12325
26. feb 2018

Buď rada že je to len zblnkanie a nie zvuk " prdenia" ja keď zdvihnem zadok alebo mám pri Tom zadok vyššie a potom ľahnem normálne, tak ten vzduch čo vyjde von nevydáva pekný zvuk 😀 :-F

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre