Sex na vyvolanie pôrodu

evitka83
3. jún 2014

Ahojte kocky, mate skusenost s tym, zeby Vam sex pomohol k urychleniu zaciatku porodu?🙂

drobec_l
3. jún 2014

@evitka83 U nás dá sa povedať že sme sexovali skoro až do pôrodu, neviem či mi nejako sex urýchlil pôrod iba mi po sexe tvrdlo brucho ale dávala som si pozor a sledovala či náhodou netvrdne pravidelne 🙂 No nakoniec som prenášala 5 dní a to už som skúšala všeličo čo mi radili aby som si pôrod nejako vyvolala , nakoniec som porodilanadránom v ten den ked som mala ísť už ležať do nemocnice a porod vyvolávať🙂 nakoniec si to našťastie drobec rozmyslel a išiel von bez vyvolávačky 🙂 ale môže byť že tým sexom počas tehotenstva a tesne pred porodom mi ulahčil lebo na prvorodičku som rodila tri a pol hodiny , a malý vyšiel na tri zatlačenia , síce museli ma nastrihnuť a pozašívať ale už mám tri týždne po pôrode a cítim sa celkom fajn 🙂

kazunomiya
3. jún 2014

Fungovalo to v tom zmysle, ze to vyvolalo kontrakcie, ale porod sa nespustil a nakoniec mi ho vyvolavali. Ale ano, kontrakcie to spusta, pretoze v semene su prostaglandiny, teda latky, ktore vyvolavaju kontrakcie a mimochodom "vyvolavacka" tabletka obsahuje presne prostaglandin.
Verim, ze sa takto da naozaj spustit porod, ak je uz na spadnutie.

ushuaia
3. jún 2014

@evitka83 urcite ano...spermie obsahuju ocytocin...teda mozu pomoct urychlit nastup kontrakcii...,aj ked u nas to skoncilo akutnou sekciou...nastastie vsetko dobre dopadlo... 🙂

ushuaia
3. jún 2014

@evitka83 oprava...prostaglandin... 😀

tatko_bebe
3. jún 2014

😀

mirkava
3. jún 2014

@evitka83 my sme skusali... nepomohlo :(

barbara088
3. jún 2014

vobec

bubu1111
3. jún 2014

U nas nepomohlo tak isto...Nakoniec museli porod vyvolat

dobromila1111
3. jún 2014

Tazko povedat.Den pred terminom sme dali 2 hod prechadzku a potom este sexik.Asi dve hodky na to mi nabehli pravidelne kontrakcie:D rodili sme na termin:D

bubinka_20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zeytin
3. jún 2014

My sme sexovali este aj na zaciatku kontrakcii a porodila som ani nie hodinu po prichode do porodnice 😀

maroli
3. jún 2014

Ano pomohol,obidve decká sa narodili presne na termín.

pe
3. jún 2014

aj u nas to zabralo - pri oboch detoch, takze odskusane a potvrdene 🙂

henikapetko
19. jún 2014

My to skúšame a nič,viac mi tvrdne brusko a zajtra mám termín :(

zuzimino
19. jún 2014

U nás teda vôbec nepomohlo..a mohli sme sexovať od rána do večera.

henikapetko
23. jún 2014

U nás tiež nepomohlo,mala je stále ešte v brusku....skúšali sme viac krát a hlavne to nebol sex,ale utrpenie aspoň pre mňa....dosť to bolelo.... :(

henikapetko
23. jún 2014

@kazunomiya ahoj akurát čítam čo si písala,my sme skúšali sex,no pôrod to nevyvolalo,akurát mi odtiea hlienova zátka a častejšie a bolestivejsie mi tvrdne brucho...no mala je ešte stále v brusku...ale kontrakcie to podľa mňa vyvoláva,lebo.odkedy sme to skúšali,tak to tvrdnutie je fakt intenzívnejšie a bolestivejsie a všetci vravia,ze tvrdnutie to sú kontrakcie....tak som zvedavá čo povedia lekári poobede ked pojdem na príjem...

viktorka34
14. mar 2023

@pe a je podmienka že to semeno musí ostať vo mne ? Či kontrakcie prídu aj bez toho ?

robinotina
11. apr 2023

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre