Ahojte maminy.. Som 5 týždňov po klasickom pôrode.. V posledných dňoch som uz nekrvacala ale mala som len slabý vytok no vcera som začala znovu krvácat a mala som jemne bolesti v podbrusku...,môže uz ísť o prvú menstruaciu po pôrode? Stále kojim a čítala som že kym zena koji menstruacia by nemala prísť...ako to bolo u vás???? :O
nedvihala si nieco tazke ale si sa nejako nenamahala lebo mne sa to stalo
Može ísť aj o menštruáciu, aj napriek tomu, že kojíš... ale ak to bude dlhšie ako týždeň a výrazne iné ako bežná menštruácia, asi by som sa spojila s doktorkou a popýtala sa...
ahoj, podla mna moze ist kludne o menstruaciu, ja som to mala podobne, celkom rychlo mi znovu nabehla, potom 3 mesiace nic potom zase a uz ju mam pravidelnu ako pred tehu, a to plne kojim
Môže to byť aj menštruácia, ale napr. ja som tiež už skoro nekrvácala len taký výtok som mala a potom som znova začala krvácať a keď som išla na prehliadku po šestonedelí, tak mi doktorka povedala, že mi v maternici po pôrode nechali kúsok placenty, tak som musela na kyretáž, aby to odstránili. Takže ak ti to do týždňa neprejde, tak radšej zbehni ku doktorke, nech ťa pozrie.
@atuss Podla mna je to menstruacia, pokial ti to poporodne krvacanie ustupovalo pomaly a nezastavilo sa nahle tak by to malo byt OK. Ale po sestonedeli sa ma aj tak robit gynekologicka prehliadka.
Prva menstruacia po porode byva zvycajne anovulacna a niekedy aj tie dalsie ale neda sa na to spoliehat. Ja som pocas dojcenia zostala tehotna 2x, zial prvykrat som mala mimomaternicove a to som 3 tyzdne predtym bola na sone a ze ovulaciu este nebudete mat...
Ahojte som 7 dni po porrode dnes som trosku vybehla von len v pyzamovych nohaviciqch citim bolest tam dole co je na to dobre
Ahojte chcem sa spýtat som 45 dni po porode čiže mam už po šestonedelí a rada by som konečne vliezla do vane možem ked som ešte nebola u gynekologa????
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@atuss ahoj, ja som mala to iste,,, a strasne silne som mala, skoro ako poporodne krvacanie,,, ale teraz je to uz ok, krvacanie je v norme, akura na druhy den je silne,, bude skoro rok co som rodila.... a ja som kojila a mala som kazdy mesiac normalne...