Sekcia v nemocnici v Nitre

lenka22115
21. mar 2013

ahojte žienky...prosim vas ktora z vas mala cisársky v nr nemocnici???ktoreho lekára ste mali pri sekcii, ako ste boli spokojne, aka bola atmosfera na sale a ako to prebiehalo po??a čo rana???ako sa vam hojila?kedy puštaju po sc domov??

anieli_1
22. mar 2013

Ja som mala aj dve sc v nitre rodil ma Dr Kozar je trosku frflos ale ma dlhorocne skusenosti a neviem ako sa chova normalne kedze je nas znamy ale za mnou sa bol aj pozriet a atmosfera priamo na sale celkom dobre prvy krat sa ma snazili anestez.zabavit a tak nevedela som do coho idem a pri malej som uz vedela a ked nastali komplikacie hned reagovali nemozem sa stazovat....a deti som hned videla a este ked ich povazili tak mi ich doniesli pomojkat ....hojenie rany tak to uz je ja kazdej mamicke ale davali of bolesti ja som aj odmietala a ked som vstavala tak tiez boli zlate aspon ja som mala taku skusenost....keby mas nejake otazky kludne aj ip 🙂
@lenka22115

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre