Ahojte, chcem sa spýtať tie ktoré ste mali indikáciu od neurologa na sekciu a prišli ste stým do nemocnice teda s papierom kde je jasne napísané ze neurologicka moja indikuje sekciu, že Vám doktor povedal ze musím ísť aj k ich neurologovi do nemocnice kde budem rodiť
na konzultáciu a musí to on schváliť? Ako ten neurolog ma vôbec nepozná ,ani môj zdravotný stav co sa týka chrbtice ,ako názor od neurologicky ktorá má vyšetruje roky nemá žiadny vplyv?
@alickapusinka ved toho sa bojím že prídem k ich neurologovi ten o mne nevie nič a bude posudzovať že môžem rodit spontánne a potom to dopadne veľmi zle
@faith6 ja som mala.tiez od neurologicky indikaciu na sekciu ale mala som pre istotu zazmluvneneho porodnika, ktory to akceptoval...urcite by som to neriskovala
@monsterablue práveže môžem rodit v Bratislave iba v tejto keďže som riziková
@lenocka8894 no uvidím čo povie ich neurolog ak budú problémy zazmluvnym si aj ja
@faith6 však pýtaj sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ak indikuje neurolog gynekolog a pôrodník by to mal brať v úvahu.U mna to nemocnica nebrala v úvahu a došlo k tragedii.