Chcela som sa opitat či neviete mi poradiť ako a akým sa dohodnúť ohľadom sekcie mala som 2roky dozadu. Sekciu a chcela by som aj teraz pretože sa veľmi bojím kvôli komplikáciám čo som mala počas tehu v minulosti a aj kvôli epilepsie ak niekto máte skúsenosti alebo viete mi poradiť budem rada ďakujem mám rodiť v RS
@tosomja jeden mi povedal tak a druhý tak ale zajtra idem do rs na poradu a veľké sono myslíš že sa môžem na to opiat ?
@tosomja a kde si rodila ak sa smiem opitat
@davidkomiminka22 v druhej téme píšeš o poklese, toto všetko sa dr a gyn a opÝtať sa tam keď ideš na poradňu
@davidkomiminka22 v Michalovciach
@davidkomiminka22 záleží od pôrodníka, nie od toho čo chce rodička...niekde sú sekciám naklonení, niekde nie...sekcia by ale mala byť robená len v prípade nutnosti a ak hrozia komplikácie pri prirodzenom pôrode, nie v prípade že mamička sa bojí...je to operácia a ak sa je dá vyhnúť, pre telo je to vždy lepšie
@mogaa no to viem aj ja ale ja nepotrebujem aby sa mi spustí epileptický záchvat
@davidkomiminka22 práve preto to zhodnotí pôrodník...ak zhodnotí že je tam riziko pri prirodzenom pôrode, navrhne sekciu....
@mogaa ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@davidkomiminka22 a gynekológ tí čo povedal? Mňa sa pýtal či chcem silou mocou rodiť prirodzene, keďže som mala medzi sekciami 10rokov, a dve sekcie po roku. To vtedy už ani neriešil, či prirodzene vôbec. Hneď sekcia.