Samovstrebacie stehy pô cisárskom

newgirl
8. feb 2018

Chcela by som sa opytat, ci je pri cisarskych rezoch moznost vyuzit samovstrebavacie stehy?

janickacrazy
8. feb 2018

@newgirl neviem, ale nič také mi nikto nikdy nespomínal, najnovšie sa používajú také tie kramličky ako na papier, proste ťa scvaknú a potom ti to vyberú, no dá sa to prežiť 😂

danusskaaa
8. feb 2018

Nikto mi na vyber nedal. Niekde pouzivaju klasicke, niekde samovstrebavacie a inde kramlicky. Ja som mala 2x kramlicky a super. Vyberanie vobec neboli a zahojenie bolo rychle

pininka
8. feb 2018

Moj porodnik mi povedal,ze neveri tym stehom, ze su s tym len problemy. Ja mam tri cisarske, zasita normalnymi a mam krasnu jazvu, zato po slepaku jedna hroza.

yanni
8. feb 2018

@newgirl ja mam samovstrebavacie a super. Som 2,5 roka po cisarskom hani nevidno, ze niekedy nieco bolo. Ale zijem v zahranici. Neviem ako na SK. Ale asi od nemocky k nemocky rozne.

katka553
8. feb 2018

Ja som mala tiez tie vstrebatelne,nebola som vyberat... Ale na vyber mi nedali. Som ale spokojna..

senta_sofia
8. feb 2018

@newgirl moznost neviem, zavisi od doktora asi, co pouzije, ja som mala

lienka_1
8. feb 2018

@newgirl Ja som mala tzv.rybiu kost. To je sitie, ktore sa postupne " paralo" samo. Z jedneho konca mi trcal kusok stehu(teda ja som si myslela) a ono to bol koniec tej nite a postupne sa zvacsoval az mal asi 3 cm, tak som to odstrihla a tak dookola. Nemusela som ist potom pocas sviatkov vyberat stehy. Jazvu mam ukazkovu, tenulinku, hojila sa velmi dobre a to mam s hojenim ran problem.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavieenrose
8. feb 2018

ja mam krasnu jazvu...mala som uzlik na zaciatku a uzlik na konci ..taky jeden velky steh

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bibistec
8. feb 2018

Ja som mala vstrebatelne skryty steh ci ako sa to vola ostala len mala ciarka, nic nevyberali je to uz vyyse 8 rokov a jazvu uz nevidno. Nemala som ziadne problemy

evittam
8. feb 2018

@newgirl Mala som "kramlicky", úplne super jazva-skoro ju nevidno
Môžem nosiť bikiny.😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre