Chcela by som sa opytat, ci je pri cisarskych rezoch moznost vyuzit samovstrebavacie stehy?
Nikto mi na vyber nedal. Niekde pouzivaju klasicke, niekde samovstrebavacie a inde kramlicky. Ja som mala 2x kramlicky a super. Vyberanie vobec neboli a zahojenie bolo rychle
Moj porodnik mi povedal,ze neveri tym stehom, ze su s tym len problemy. Ja mam tri cisarske, zasita normalnymi a mam krasnu jazvu, zato po slepaku jedna hroza.
Ja som mala tiez tie vstrebatelne,nebola som vyberat... Ale na vyber mi nedali. Som ale spokojna..
@newgirl moznost neviem, zavisi od doktora asi, co pouzije, ja som mala
@newgirl Ja som mala tzv.rybiu kost. To je sitie, ktore sa postupne " paralo" samo. Z jedneho konca mi trcal kusok stehu(teda ja som si myslela) a ono to bol koniec tej nite a postupne sa zvacsoval az mal asi 3 cm, tak som to odstrihla a tak dookola. Nemusela som ist potom pocas sviatkov vyberat stehy. Jazvu mam ukazkovu, tenulinku, hojila sa velmi dobre a to mam s hojenim ran problem.
ja mam krasnu jazvu...mala som uzlik na zaciatku a uzlik na konci ..taky jeden velky steh
Ja som mala vstrebatelne skryty steh ci ako sa to vola ostala len mala ciarka, nic nevyberali je to uz vyyse 8 rokov a jazvu uz nevidno. Nemala som ziadne problemy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@newgirl neviem, ale nič také mi nikto nikdy nespomínal, najnovšie sa používajú také tie kramličky ako na papier, proste ťa scvaknú a potom ti to vyberú, no dá sa to prežiť 😂