Ahojte mamičky, som v 38.týždni, od začiatku týždňa pociťujem poslíčkov no od noci sa mi opakujú bolesti v pravidelných hodinových intervaloch + moje kríže už plačú od bolesti a od dnes rána hnačkujem. Už som bola snáď 4x na wc.
Prosím vás viete mi povedať či sa to rozbieha?
Dr. Na poslednej poradni mi povedala že to môže byt už kedykoľvek že sa mám pripraviť.
Som síce druhorodička ale pri prvom mi bolesti začali až keď mi dr v nemocnici prepichol plodové obaly tak to neviem porovnať.
Za pomoc ďakujem každej z vás ❤️
Áno, podľa mňa už sa ti to rozbehlo. Tak držím palce 🙏☺️
Ďakujem😊 kiežby áno, najviac ma zarazili hnačky keďže od začiatku tehu beriem železo a vždy som mala problém skôr s tým že som na wc nemohla a teraz🤷🏻♀️ Už aby bola bublinka na svete nech sme všetci spolu pokope ❤️
Ja som mala pred koncom hnacky aj napriek zelezu. A ano. Otvarala som sa pri takych menstruacnych bolestiach a rano na kontrole som uz bola 7cm otvorena. :D O 4h som porodila.
@ivangeline ďakujem pekne za vašu skúsenosť, snáď už čoskoro budeme doma 4❤️
Je možné, že už začneš rodiť
Telo sa čistí, takže bud pripravená, že každú chvíľu ideš do pôrodnice
Myslim, ze ano. Hnackou sa telo cisti. Tiez som mala bolesti od utorka, rodila som v piatok. Ak su kontrakcie pravidelne a neustanu po teplej sprche, bude to ono. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne
@nika3136 dakujem ❤️
Skúsila som tu sprchu a teda stále cítim take bolesti v podbrušku akoby mi mal začať menzes🤷🏻♀️ A ani tá bolesť krížov neustúpila takze asi budem mat čoskoro svoju bublinku už pri sebe 😇
Celu noc som chodila na wc, ráno na kontrole na 3 prsty otvorená a o 5h som mala malú pri sebe 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne sa to preane takto zacalo tiez hnacky a vecer som porodila. Drzim palce