Ak ste nemali vyvolavany pôrod, je pravda, že ak žena prenáša, pravdepodobne bude znovu? Máte také skúsenosti? Snažím sa vyveštiť si kedy to príde 😂😂
ja som rodila 2krat, prve dieta chlapec, druhe dievca
obidve som rodila po termine, aj ked termin porodu bol urcite vypocitany dobre,
pripisujem to genetike😅
ale pri druhom aspon voda praskla, ale porod sa hned nerozbehol, este som si den pockala v porodnici
drzim palceky🍀
Prvý sa narodil v 43tt, vyvolavackou. Dcéra 38tt ani som nevedela, že rodim 🙈 Keby si ma po vyšetrení nenechali na pozorovanie v nemocnici, tak by sa narodila doma.
nie, u mňa rôzne... aj v 41 tt aj v 39 tt a dvakrát v 40tt
Nie je to pravda: 1: 4 dni po termine, 2: 1den pred terminom, 3: v den terminu.
Praveze vobec. Prvy o pol noci, druhy na obed
Aha, tak som zle pochopila. Oba po 40tt, takze v tomto rovnako
Prva sa mi narodila 41tt bez vyvolavacky a druha sa narodila v 36tt prisla aom na poradnu bez plodovej vody a otvorena na 5cm dr urobil hemiltona a uz bol porod 😅🫣
Prvú som prenášala, vypýtala sa 41+0, druhý sa nevypytal, 41+2 vyvolávali.
V druhom tehotenstve som mala väčšie riziko predčasného pôrodu ako pri prvom. Lekári mi od 30tt hovorili, že nevydržím ani týždeň. Nakoniec som týždeň prenášala! Prvý pôrod v 38tt. Takže úplne inak ;)
Prvy v 41 týždni, druhy v 42, treti v 43tt. Bojim sa mat stvrte 🤣 bola by som tehotna 10 mesiacov 🤣
Syn (prvý pôrod) v 41+1,dcera (druhý pôrod) v 37+2
4x som prenasala
Ee prve v 31tt, druhé presne na deň a tretí v 38tt
Mne sa prvá narodila 38tt a druhorodeny 37tt
Prvý 5 dní po termíne, druhá 10 dní pred... 🙂
Prvé 5 dní po termíne, druhé 5 dní pred termínom, tretie uvidím 🙈
prenasala som obe. 42+5 a 42+3 prvy sa nerozbehol ani po 3 dnoch vyvolavaciek (mala som odtecenu vodu) druhy praskla voda a do par hodin som bola otvorena.... a obe deti sa narodili uprostred noci.
Prvý 39+5 druhý 37+5 a tretie uvidíme 🙈
@cookie29 kde ta nechali tak dlho prenasat? 🤩
prva 38+0tt, druha 39+5tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prvá sa mi narodila 40tt+2 a druhá zase 39tt+2 😀