Rodili ste v 37. týždni?

sara967
20. aug 2024

Poradíte mi dnes som bola gynekológa na poradni som 37, týždni o týždeň mám zas unho poradňu že má pošle do nemocnice na ten cisarsky no sprosté som si ho vydupala a on povedal že da mi to odporúčanie ale mi povedal že môže bolesti prísť hocikedy že on ovplyvniť nevie to tak chcem opýtať rodila niektorá 37, týždni ja som prvé tehotenstvo skončilo zle premklasia 7mesiaci robili mi cisársky a teraz zas čakám dievcatko

jaskolka
20. aug 2024

@sara967 čiže ty chceš rodiť už hneď teraz sekciou?Alebo sa bojíš, ze začneš rodiť spontánne? Ci ako tomu rozumieť? (dosť chaoticky napísané, chýbajú čiarky, bodky)
Všeobecne ukončený 37 týždeň sa berie ako donesene tehotenstvo. Je možné, ze začneš rodiť spontánne, to skutočne nevie nikto ovplyvniť.

sara967
autor
20. aug 2024

@jaskolka no mám ukončené,37 týždeň no on mi povedal dnes gynekológ že sa môže stať že prídu namna bolesti a budem rodiť že on to ovplyvniť nevie a keď vydržím o týždeň mám ďalšiu poradňu vtedy ma chce už poslať do nemocnice na cisarsky

slavka88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofia1979
20. aug 2024

@sara967 mam susedu a bolo to úplne ôk, ale prečo chceš rodiť tak skoro resp. aký dôvod je ísť na sekciu, hrozí ti aj teraz preklampsia?

annamivo
20. aug 2024

@sara967 1a3 pôrod... 36+5a 37.. oba pôrody ok. Deti boli síce menšie ale zdravé

sara967
autor
21. aug 2024

@sofia1979 kvôli mojim zdravotných problémov mám strach s pôrodu nikdy som nerodila ja by som nevedela čo robiť ani alebo by som odpadla im tam a mám uzskostne stavy

sofia1979
21. aug 2024

@sara967 aha no neboj zvládli všetky aj ty uvidíš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre