Ak áno, v ktorej pôrodnici. Ak nie, bol automaticky cisársky alebo až po komplikáciách. Ďakujem za odpovede.
ahoj ja som rodila v marci 2010 dievcatko KP nechali ma ako druhorodicku ze to zvladneme vaginalne a ked som uz isla na kreslo po bolestiach kontrakciach a vsetkom mala skrizili nozicku alebo nieco take a nakoniec bol z toho aj tak CR
v ZV nemocnici
strasne som sa bala klasickeho porodu KP polohou a vyriesilo sa to to samo ale hlavne ze je mala zdrava
Ahoj, moja mala bola KP a este som aj prenasala, takze ked som mala termin a nic sa nedialo, nastupila som do nemocnice na rizikove odd. a asi po 3 dnoch mi zacali davat vyvolavacky, lenze moje telo aj mala ich ignorovali, voda mi odtiekla na 6.den po termine, nastupili kontrakcie, ale kedze som sa vobec po 8mich hodinach neotvarala, zvolili cisarsky, mala som spinalku a rodila som v BA na Antolskej...ale teda povodne som mala rodit prirodzene a aj som chcela, ale vzhladom na okolnosti som bola vdacna za cisarsky...
ja som druhu dcerku mala KP 😖 porod bol normalky spontanny,sice tazsi ,ale zvladli sme to 😉 ..uz nas chystali na CR,no nestihli 😅 ...prenasala som,cakali sme na otocenie dietatka.nemoska v Po
zalezi aj tiez ci cakas chlapceka alebo dievcatko, moj bol KP a nad normalnym sa ani neuvazovalo (ale tam boli viacere indikacie). Chlapceka zvyknu automaticky na SC, kvoli pohlavnym organom, dievcatka do cca 3,5kg davaju sancu na prirodzeny ...pozri aj do tychto tem:
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/dievcatko-otocene-kp-rodili-ste-cisarskym-rezom/
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/porod-konc...
ja som mala malého KP a nad prirodzeným ani neuvažovali. takže asi 4 dni pre termínom mi urobili plánovanú sekciu v spinále. a rodila som v NR
Moja starsia dcerka bola tiez KP. Porod bol mesiac v predtermine, spontanne, bez komplikacii a pomerne rychlo - 7h, ale velke bolesti boli len poslednu hodinu. Na konci, ked uz boli velke porodne bolesti, si vsetko poistili este pichnutim jednej vyvolavacej inekcie, aby som bola dokonale otvorena a urobili mi pre istotu obrovsky nastrih, ktory sa mi hojil strasne dlho . Rodili sme na Antolskej v BA - pan doktor Rosemberg, ale nebolo to dohodnute s lekarom. Isla som na slepo. Pred porodom v nemocnici, ked ma prijali sa ma ale stale pytali ako chcem rodit, ci sekciou alebo prirodzene. Ja som vzdy odpovedala, ze radsej prirodzene, ale ak v tom vidia nejaky problem, tak pristupim na sekciu.
Pink_lady ti radi to, co by ti poradil aj lekar a co je v tomto pripade dvolezite si uvedomit.
Takze nech sa dari.
aj ja som mala druhy porod KP
porod bol tazsi ale hlavne ze maly a ja bol v poriadku
Moja starsia dcera bola KP - rodila som v BB, prirodzene, 37tt +2, mala len 2.760g a porod pre mna ako prvorodicku bol bez komplikacii a v pohode.
Az pri druhom porode som zistila, ze ten prvy porod bol vacsia makacka 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
moja sestra KP rodila normalne: v Presove