Rodili ste prirodzene alebo sekcoiu?
mam dve zname, ktore mali babatko KP
jednej z nich bola prvorodička a povedali jej v TT traja lekari, že musi ist na cisarsky- ona sa vybrala do Trenčina a tam porodila KP dievčatko vaginalne- tam s tym maju skusenosti
druha čakala chlapčeka- prijali ju do nemocnice (nie vTT) a povedali, ze rodit chlapca KP je vraj metoda non lege artis a je nezodpovedna ak chce rodit vaginalne..dokonca jej sestra povedala ,ze či vie, ze zabija dieta -ked bola ta mamina v polohe na štyroch so zadkom hore-chcela,aby sa maly otočil..
podpisala reverz, odišla z tej nemocnice a odišla do TN-kde nemali problem..tam pred 7 tyzdnami porodila KP chlapca 3,96 kg spontanne, vaginalne -a to prosim dokonca bez nastrihu
obe tieto detičky su uplne zdrave a mamy tiež...
treba hladat lekara,ktory ma s tymto vedenim pôrodu skusenosti..odporučam ten Trenčín 😉
ahoj.ja som dcerku v tt rodila sekciou.prvorodicka
Ja som mala sekciu. Po prvom komplikovanom pôrode som cisársky vlastne uvítala. A bol to omnoho krajší zážitok, keď som si malú hneď videla, ako prvú, ktorú oživovali. V podstate pohoda.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
malinka bola kp tak sme sli cs dr mi povedal ze dievcatko moze ist normalne ale pri druhorodicke no neviem ja som bola druhorodicka mame dievcatko a sla som chvalabohu sc lebo mala snuru okolo krciku omotanu 3 krat