Rodili ste choré?

11. sep 2024

Su tu zeny co prirodzene rodili a boli chore? Pri porode je dolezite dychanie a pri chorobe a kasli je velmi obmedzene...ako ste to mali?

marhulka13
11. sep 2024

Ja som mala chrípku a dusivy kasel

lucilaines
11. sep 2024

Ja som rodila totalne chora. Pri tlaceni stal muz vedla mna a striekal mi Nasivin do nosa 😀ale v tej chvili ma to fakt netrapilo, ostatne problemy a neprijemnosti to nejak prebili 😀po porode mi zrazu ako zazrakom nic nebolo.

cucoriedka133
11. sep 2024

Áno, rodila som chorá s brutálnou nádchou, nevladala som dýchať, nevládala som tlačiť tak ako bolo treba, trosku mi museli pomôcť, dávali mi dýchať kyslík cez masku

autor
11. sep 2024

Boze moj, zacinam mat z toho stres.

cucoriedka133
11. sep 2024

Hlavne nestresuj, všetko dobre dopadne 🍀 my ženy zvládneme všetko 😊

marci987
11. sep 2024

Ja som rodila s anginou.

maryetta
11. sep 2024

Ja som rodila tesne po covide.

anavixy
11. sep 2024

Vystriekas si riadne nos olynthom, budes mat kyslik poruke, dusit ta mozno bude.. neboj, zvladnes to. Drzim palce 🍀

marhulka13
11. sep 2024

U.mna to bolo divne, ako začali silnejšie kontrakcie, kašeľ úplne prestal, nos iba minimálne plný a druhy deň po pôrode sa to vrátilo. Ale fakt ten porod prebil akoby tu chorobu

elenajezova
12. sep 2024

Ja som tiež mala kašeľ. Všetko bolo v poriadku.

biankaaaa
12. sep 2024

Ja som bola tiež jemne prechladena, bolelo ma hrdlo a mala som nádchu..všetko prebehlo ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre