Su tu zeny co prirodzene rodili a boli chore? Pri porode je dolezite dychanie a pri chorobe a kasli je velmi obmedzene...ako ste to mali?
Ja som rodila totalne chora. Pri tlaceni stal muz vedla mna a striekal mi Nasivin do nosa 😀ale v tej chvili ma to fakt netrapilo, ostatne problemy a neprijemnosti to nejak prebili 😀po porode mi zrazu ako zazrakom nic nebolo.
Áno, rodila som chorá s brutálnou nádchou, nevladala som dýchať, nevládala som tlačiť tak ako bolo treba, trosku mi museli pomôcť, dávali mi dýchať kyslík cez masku
Boze moj, zacinam mat z toho stres.
Hlavne nestresuj, všetko dobre dopadne 🍀 my ženy zvládneme všetko 😊
Ja som rodila s anginou.
Ja som rodila tesne po covide.
Vystriekas si riadne nos olynthom, budes mat kyslik poruke, dusit ta mozno bude.. neboj, zvladnes to. Drzim palce 🍀
U.mna to bolo divne, ako začali silnejšie kontrakcie, kašeľ úplne prestal, nos iba minimálne plný a druhy deň po pôrode sa to vrátilo. Ale fakt ten porod prebil akoby tu chorobu
Ja som tiež mala kašeľ. Všetko bolo v poriadku.
Ja som bola tiež jemne prechladena, bolelo ma hrdlo a mala som nádchu..všetko prebehlo ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som mala chrípku a dusivy kasel