Ahoj baby som 3 týždne po sestonedeli a som zahojena a už sa necistim necistila som sa už po tyzdni po porode a teraz aj vytok nemam ako sú rizika otehotnenia počas sestonedelia . Ochranu ešte nemam lebo kontrolu mam až o tri týždne keď mi ma skončiť sestonedelie len mam taky zlý pocit s toho ze som mala styk s manzelok nechraneny ale preruseny len sa bojím či mu niečo neuslo a ja zase neotehotniem lebo on si nedál povedat .mam strach veľký
dobra odpoved je aj na mamilla.sk
Ja ešte mám týždeň do konca sestonedelia,ale dnes sme to s manželom vyskúšali.Bála som sa,ale v pohode 🙂
hm tu nejde o to ci spinis ci nespinis..maternica nausi byt zahojena a je tam teda skor riziko zapalu poporodnej rany vnutri...preto je to vlastne sestonedelie- ze zena sa nema chranit pred sexom koli otehotneniu ale koli moznej infekcii..
co sa tyka moznosti otehotnenia...je taka ista ako keby si pocas normalneho zivota mala sex s manzelom nechraneny prerusny a nevies ci mas plodne alebo nemas plodne dni...
je vela zien ktore ovuluje este pocas sestonedelia aj naprik tomu ze koja...a preto otehotneju hned po porode opat...
@tjaden prečo az tak neskoro?
My po 2 mesiacoch od pôrodu 🙂
Tak sa chráňte keď nechcete tretie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
opýtaj sa odborníka na stránke www.poradnagynekologa.sk