Ricínový koktejl pred pôrodom

marcelasladeckova
13. aug 2014

O 13:00 som vypila ricinovy koktejl. Som zvedava co sa ide diat. Ake ste mali skusenosti? aky bol priebeh porodu? prosim mamicky, ktore su proti, nech si nechaju pripomienky na nedelnu spoved. dakujem.

nagulinka
13. aug 2014

a aké by mal mať účinky, ešte som nepočula niečo podobné? ďakujem.

lenka1103
13. aug 2014

tak ja som si tento koktejl namiesala, prvykrat vo stvrtok, den pred terminom porodu, mne nebolo absolutne nic a moj manzel behal na wc ako divy, vsetky farby vystriedal 🙂 druhykrat som si ho dala v sobotu, ale vo vacsej miere ako prvykrat, dala som si ho asi o siedmej vecer, do 2 hodin zo mna vyslo vsetko, hadam aj vianocna kapustnica a to bol september. sla som spat, a pol jednej v noci som sa zobudila, ze mi je nejak divne, zacal porod, o pol 4 do nemocnice a o 8,40 sa narodil nas syn, moj nazor je ten, ze mne to porod urcite rozbehlo

liluu
13. aug 2014

Ja som ho vypila o 15tej a v noci o jednej som zacala rodit. O 9: 35 sa mali narodil. Porod som mala zly tak mi teraz muz zakazal robit bosoractva 🙂

kikad27
8. sep 2014

A pomohol ti ten kokteil? a s coho sa sklada? napis mi prosim zlozenie,lebo ja mam 6 dni do terminu a dajak nic sa nedeje....vyskusala by som

kirka1kiarka
8. sep 2014

Mne dali ten koktej v nemocnici, bola tam broskynova husta stava, vodka a trosku ricinoveho oleja. O hodinu mi hned praskla plodova voda....taka bola moja skusenost

evazelenkova8
13. júl 2016

kirka1kiarka
A to ked ti dali ten koktejl s vodku tak babu to neuskodi??a kolko coho sa ma dat ?kolko broskinoveho dzusu ,ricinoveho oleja a vodky??

terka1607
13. júl 2016

No mne nepomohol, len som sa riadne dogrcala a bolo mi s toho zle. Mne zabrala až injekcia v nemocnici 🙂 Aj som si spravila nápoj zo zázvoru, škoricou a ešte niečo tam išlo, ale už si nepamätám čo a tiež som sa len dogrcala a nič 🙂 Už by som to nerobila 😀

darsy22
8. sep 2016

Caute baby, mne ho 3dni pred porodom odporucila porodna asistentka vo svajci, tak sme vyskusali...a nic Po hodine som dostala hnacku bola 2x na wc a za dalsiu hodinu som bola hladna😂Dnes mam Termin a nic Sa nedeje takze mne ten koktail nepomohol

vojtasova
20. sep 2024

Máte niekto skúsenosť aktuálnu? 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre