Ahojte som 40tt podľa polednej menštruácie by som mala mať termín dnes podľa ultrazvuku v 12tt mám termín 2.5. Ale už mám poslickou 2 týždeň a naozaj je to už až nepríjemné. Sú to silné kontrakcie každé 3min ktoré ale po hodine a pol prestanú a je po snahe porodiť. Zijem v krajine kde sa vyšetrenia zo spodu nerobia takze ako je na tom krcok alebo ci som ason otvorená nezistím. Preto nám chcem pomôcť koktalom s ricinoveho oleja. Ale nejak na to nemám odvahu. Naozaj vám pomohol? Skúšala som čisto ricinovy olej ale ani somnou nepohlo 🤷♀️
Mne pomohol. Večer som si dala dve lyžičky, v noci som dostala kontrakcie a na druhý deň večer som porodila 🙂
mne pomohol koktejl, dala som si ho poobede v den terminu, ked mi dr na poradni tvrdil, ze porod zatial nehrozi a ze urcite budem prenasat....tak som si povedala, ze nemam co stratit....dala som si ho poobede o 16ej a o 19ej mi odisla voda, na druhy den som porodila 🙂
Marhulovy dzus, ricinovy olej a vodka. Vypila som o 21:00 vecer, prehnalo ma, a nasledujuci den o 15:00 som porodila. Prenasala som 5 dni.
Už som si dala 2 kávové lyzicky oleja 2 kávové lyzicky vodky a trochu broskynovej stavy (marhule nemam 😒) , zatial sa nič nedeje 🤷♀️.
@k1234 aj mne zabral, vypila som poobede, riadne ma prehnalo večer a začali kontrakcie, a v noci som porodila
@k1234 ako si prosim dopadla? Pomohlo? 🙂
@jankapredavymeni nie, ešte stále som 2v1 🙈🙈 nepomáha nič 🙄 do budúceho týždňa sa mám rozhodnúť či chcem hemiltona
@k1234 niesi nahodou aj v majovkaj na fb? 🙂 lebo jedna nieco podobne tam pisala 🙂
@jankapredavymeni nie, nie som, je taká skupina na FB? Idem kuk
@k1234 majovky 2020 ano
@jankapredavymeni baby a ak máte v sebe alkohol a náhodou by ste mali mať neplánovanu sekciu tak potom čo? 🤔
@deniska899 hmmm jeden stamperlik?a este riedeny s stavou? Sa stratí vo mne do hodiny 🤣Ved nejdem flasku vypit 🤔 bezne si dam deci vino, alebo pivo a ak by bola sekcia oznamim im to ze som pila nieco pred xy hodinami napr. 🙂
Mne 2x z dvoch pokusov pomohol. Prvý krát mi zacali za 3 h po užití kontrakcie v odstupe 5 min. a druhý krát som si ho dala o 8 ráno a kontrakcie začali niekedy po 13:00, v odstupe 2 min. o 15 už bol na svete 😨😀
Ešte upresnim. Prvý krát som mala verziu s alkoholom a druhý krát bez - existuje aj taká. Ale to bolo so sušenými marhulami a mandľami odmocenymi vo vode 24h a rozmixované s ricinovym olejom...možno preto to dlhšie trvalo kým to zabralo, ktovie
@jankapredavymeni no možno skúsim 🙃
Jaj a mala som aj hamiltonove hmaty (pri druhom tehotenstve tuším 2 možno 3), aj všetko o čom som sa dočítala ako akupuntura, masáž akupresurnych bodov, schody, ..... Dlhý zoznam, nič, jedine tento koktejl vždy pomohol
@red_cat vy píšete príroda zariadi pritom u vás ro nezaradila
@katarinkacat ale zariadila.. mal omotanu snuru, prirodzene by sa von nedostal, skrtila by ho. Takto sa mi narodil bez komplikacii, apgar 10/10..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ako si ho skúšala ?