Rez pri druhej sekcii

catmartina
15. feb 2023

Ahojte, neviem sa nikde dopatrat, pri druhej sekcii je kadial vedeny rez? V mieste prvej sekcie? A ake bolo hojenie? Horsie ako prvykrat? Dakujem za skusenost

zooeynka
15. feb 2023

@catmartina v reze. (Nerobia to ako"rebrik"). Hojenie cca tak isto.

uriva
15. feb 2023

Ja som mala druhú vedenú asi tesne pod prvou, ale tú pôvodnú jazvu nie je vidieť, iba túto novú (plus nová je kratšia ako stará, takže vidím "konce" prvej jazvy a rpeto vidím, že to nie je úplne že celkom po nej, len mierne nižšie). Všetko - hojenie, hybnosť o 100% lepšie ako po prvom raze, po dvoch týždňoch ani srnka som behala. Ďalšie razy neviem povedať.

masinka
15. feb 2023

Rezu na tom istom mieste. Mne sa prva jazva skaredo zahojila, pri druhej sekcii mi aj ten keloid vyrezali a nova sa zahojila uplne krasne.

mirka193
15. feb 2023

V mieste prvého rezu.
Celkové hojenie aj zotavenie o 100% lepšie ako píšu baby 🙂

bamboa
15. feb 2023

Mne robili nový rez. Ten prvý nevyhovoval, potrebovali rezať vyššie. Ja mám obe jazvy zahojené perfektne, ani neviem, že ich mám.

ropucha6
15. feb 2023

@masinka to ti vyrezali pri porode?

galganka
15. feb 2023

Všetky tri mám cez seba.

masinka
15. feb 2023
pininka1
15. feb 2023

Aj ja mam tri na rovnakom miete, bratrancova zena rodila po 7 rokoch a urobili jej nizsie ako povodnu, vraj tak to bolo lepsie, podla mna somarina.

euka210
15. feb 2023

@masinka aj mne tak pri druhej urobili a potom krasna len ciarka ostala

patricia2511
16. feb 2023

@catmartina sesternica z mediny mi Vravela že teraz sa o tom učili a že sa to robí tesne nad a vždy tu “starú jazvu “vyrežu pretože ta koza kde je jazva sa už inak správa a že sa to tak robí lebo by to vraj nebolo potom pekne zasite 🙂

miriter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre