Vedel by mi niekto poradiť? Od pondelka som v nemocnici kvôli prenášaniu. Prenášam už 11 dní a nerobia tu somnou vôbec nič. Dá sa odísť na reverz s tým že by som išla do inej nemocnice?
Nemôžu ti zamietnuť reverz. A ako komunikujú ? Prečo nič nerobia ? Odkedy tam si ?
A o ktorú pôrodnicu ide?
Ja ti drzimmoalce a nech Vam vsetko dobre dopadne, pri mne takto maminka par dni pred porodom podpisala reverz a sla do inej porodnice a lepsie urobit nemohla, zachranila si deticky…
Ja som tiez uz podpisovala reverz v inej veci a nikto sa ku mne blbo nespraval. Si dospela a svojpravna, ak mas pocit, ze su tam magori, co by ta zacali zhadzovat, inteligentne sa ohrad a odporucam ist rodit inde. Nahodou nieco bude bábätku (staci novorodenecka zltacka) a budes tam zase dva tyzdne, to je na slucku ak nie si spokojna uz teraz
@laurik16 reverz môžeš podpísať Ale keď opustis brány nemocnice, kam máš vlastne namierené? Snáď nie domov......a čakať na prirodzený pôrod- doma. Momentálne je zajtra sviatok, potom víkend a takéto naplánované úkony určite neplánujú vo ,,voľné. Dni. Odroda len to, čo musia.
@katarinka89 po podpise chcem namieriť rovno do nemocnice vo Zvolene, domov určite nie lebo to by bolo o tom istom ako tu.
@laurik16 co znamená nič? Nechodíš na pásy, ani k tebe nechodia, neberú ti krv, moc, nesledujú krcok... Treba si zavolať primára a vydiskutovat si to s nim keď sa stebou nikto nechce baviť. Ja som bola hospitalizovaná od pondelka, v piatok vyvolali nič sa nedialo a v pondelok mi podali niečo silnejšie a potom to už išlo... Medzitým som bola aj doma
@laurik16 aj vo Zvolene budú čakať na pondelok a nariadenia primára.....presne tak isto, ako v Leviciach napr. Resp.ak by sa ti pôrod neopustil.
Trosku sa ukludni, si pod dohľadom q keby sa niečo dialo, hneď by tá riešili.
Zažila som tu istu situaciu ako ty a uplne ta chapem ako sa citis ... ja som nakoniec odrodila
sobotu v tej nemocnici (nepamatam si uz co ma presvedcilo tam ostat) ...pamatam si ze som lezala tiez od pondelka...tri baby sme boli co sme prenasali...nechali si nas az na sobotu ja som sla ako druha na vyvolavacku a musim povedat ze som mala najhorsi a najdlhsi porod....zelam ti vela stastia a sil
@laurik16 a čo čakáš že s tebou budú robiť? práve preto si v nemocnici aby si bola pod dohľadom.....kým nie je zelená plodová voda a dieťa je ok tak sa zvykne čakať aj do 14dní od termínu....cisársky sa robí až keď sú nejaké ťažkosti a teba si predsa nechali v nemocnici, aby si bola pod dohľadom....nemyslím že po nástupe do inej nemocnice ti budú robiť hneď cisarák.....
@laurik16 súhlasím s @mogaa , vo veľa pôrodniciach čakajú na 14 dní po termíne,kým začnú vyvolávať. Ak nemáš nejaké ťažkosti, ktoré by nasvedčovali ohrozenie dieťatka, tak ani inde ti dnes vyvolávať pôrod nemusia. Ak ťa ale ani neposielajú na pásy, nesledujú tlak a podobne, tak určite zmeň pôrodnicu.
To som zvedavá ako toto dopadlo, autorka by mohla napísať 😃
@nikk3y haha 😅 dopadlo to tak, že som si 1.9. ráno vypýtala reverz, hneď išla do inej nemocnice, kde má efektívne začali vyvolávať a večer o 19.05 sa mi akutnou sekciou narodil syn. Lekárka ktorá má porodila sa vyjadrila že už som mala byť dávno po pôrode a nie žiadne čakanie. TP som mala 20.8.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@laurik16 áno