Reverz z pôrodnice pred pôrodom

laurik16
31. aug 2023

Vedel by mi niekto poradiť? Od pondelka som v nemocnici kvôli prenášaniu. Prenášam už 11 dní a nerobia tu somnou vôbec nič. Dá sa odísť na reverz s tým že by som išla do inej nemocnice?

pribinak
31. aug 2023

@laurik16 áno

laurik16
autor
31. aug 2023

@pribinak nemôže sa stať že mi ho zamietnu? Bojím sa potom aby sa tu nespravali ku mne ako k odpadu ... ale som už zúfalá

pribinak
31. aug 2023

@laurik16 Nie, nezamietnu - nemôžu

klip0
31. aug 2023

Nemôžu ti zamietnuť reverz. A ako komunikujú ? Prečo nič nerobia ? Odkedy tam si ?
A o ktorú pôrodnicu ide?

suzitok
31. aug 2023

@laurik16 neboj sa, ja som takto podpisala reverz na kramaroch, vyhrazali sa mi, ze nas ziadna nemocnica neprijme, lezala som tam s 3tyzdnovym babatkom...volala som do Nových Zámkov, ze s čím ideme z BA a absolutne neriesil nikto nic a okamzite nas prijali

laurik16
autor
31. aug 2023

@klip0 komunikujú tak ze všetku zodpovednost zhadzuju na primára ku ktorému sa potom nedá dostat. Nič nerobia lebo je malý v poriadku a čakajú na prirodzený ale ja som už na pokraji fyzických aj psychických síl. Som tu od pondelka a jedná sa o nemocnicu v Leviciach

pribinak
31. aug 2023

@laurik16 ráno povedz osetrujucej lekárke, že chceš podpísať reverz. Dobre by bolo aby tam bol s tebou napr muž.

laurik16
autor
31. aug 2023

@pribinak takto v noci mi ho asi nenapíše nikto čo... chcela by som čo najskôr odísť z tadiaľto...🥺

danieli
31. aug 2023

Ja ti drzimmoalce a nech Vam vsetko dobre dopadne, pri mne takto maminka par dni pred porodom podpisala reverz a sla do inej porodnice a lepsie urobit nemohla, zachranila si deticky…

laurik16
autor
31. aug 2023

@danieli ďakujem ❤️😇

evkamotka
31. aug 2023

Ja som tiez uz podpisovala reverz v inej veci a nikto sa ku mne blbo nespraval. Si dospela a svojpravna, ak mas pocit, ze su tam magori, co by ta zacali zhadzovat, inteligentne sa ohrad a odporucam ist rodit inde. Nahodou nieco bude bábätku (staci novorodenecka zltacka) a budes tam zase dva tyzdne, to je na slucku ak nie si spokojna uz teraz

katarinka89
31. aug 2023

@laurik16 reverz môžeš podpísať Ale keď opustis brány nemocnice, kam máš vlastne namierené? Snáď nie domov......a čakať na prirodzený pôrod- doma. Momentálne je zajtra sviatok, potom víkend a takéto naplánované úkony určite neplánujú vo ,,voľné. Dni. Odroda len to, čo musia.

laurik16
autor
31. aug 2023

@katarinka89 po podpise chcem namieriť rovno do nemocnice vo Zvolene, domov určite nie lebo to by bolo o tom istom ako tu.

domiklik
31. aug 2023

@laurik16 co znamená nič? Nechodíš na pásy, ani k tebe nechodia, neberú ti krv, moc, nesledujú krcok... Treba si zavolať primára a vydiskutovat si to s nim keď sa stebou nikto nechce baviť. Ja som bola hospitalizovaná od pondelka, v piatok vyvolali nič sa nedialo a v pondelok mi podali niečo silnejšie a potom to už išlo... Medzitým som bola aj doma

palicka
31. aug 2023

@domiklik no zajtra je statny sviatok, tak to.bude v nemocnici len sluzba. Skoda, ze ta nenapadlo risit to cez den este dnes

kitycat
31. aug 2023

@evkamotka tak porodne je na prd, ale na oddeleno 6N mozno bude lepsie 🥲

katarinka89
31. aug 2023

@laurik16 aj vo Zvolene budú čakať na pondelok a nariadenia primára.....presne tak isto, ako v Leviciach napr. Resp.ak by sa ti pôrod neopustil.
Trosku sa ukludni, si pod dohľadom q keby sa niečo dialo, hneď by tá riešili.

mackove
31. aug 2023

Zažila som tu istu situaciu ako ty a uplne ta chapem ako sa citis ... ja som nakoniec odrodila
sobotu v tej nemocnici (nepamatam si uz co ma presvedcilo tam ostat) ...pamatam si ze som lezala tiez od pondelka...tri baby sme boli co sme prenasali...nechali si nas az na sobotu ja som sla ako druha na vyvolavacku a musim povedat ze som mala najhorsi a najdlhsi porod....zelam ti vela stastia a sil

domiklik
31. aug 2023

@palicka no mňa asi tazko

nelca0510
1. sep 2023

@laurik16 nuž 11 deň by už mali začať vyvolávať porod

sara07
1. sep 2023

@laurik16 zavolaj do nemocnici vo zvolene či ta prijmu aj dnes ked prídeš
v nemocnici musi mat službukonajuca lekarka, zober manžela chodte za nou a ona ho musi vypisat aj hned
a pokial ta nevidel primar ani len na vizite tak by som tam teda nebola

januska20
1. sep 2023

@laurik16 zaujíma ma táto téma. Držím palce nech všetko dobre dopadne.

mogaa
1. sep 2023

@laurik16 a čo čakáš že s tebou budú robiť? práve preto si v nemocnici aby si bola pod dohľadom.....kým nie je zelená plodová voda a dieťa je ok tak sa zvykne čakať aj do 14dní od termínu....cisársky sa robí až keď sú nejaké ťažkosti a teba si predsa nechali v nemocnici, aby si bola pod dohľadom....nemyslím že po nástupe do inej nemocnice ti budú robiť hneď cisarák.....

ajka0207
1. sep 2023

@laurik16 súhlasím s @mogaa , vo veľa pôrodniciach čakajú na 14 dní po termíne,kým začnú vyvolávať. Ak nemáš nejaké ťažkosti, ktoré by nasvedčovali ohrozenie dieťatka, tak ani inde ti dnes vyvolávať pôrod nemusia. Ak ťa ale ani neposielajú na pásy, nesledujú tlak a podobne, tak určite zmeň pôrodnicu.

nikk3y
15. okt 2023

To som zvedavá ako toto dopadlo, autorka by mohla napísať 😃

laurik16
autor
15. okt 2023

@nikk3y haha 😅 dopadlo to tak, že som si 1.9. ráno vypýtala reverz, hneď išla do inej nemocnice, kde má efektívne začali vyvolávať a večer o 19.05 sa mi akutnou sekciou narodil syn. Lekárka ktorá má porodila sa vyjadrila že už som mala byť dávno po pôrode a nie žiadne čakanie. TP som mala 20.8.

nikk3y
15. okt 2023

@laurik16 no fasa akože to ne tá Levická nemocnica 🫣 ja si pamätám ze tiež mi nechceli dať podpísať reverz ale to som bola len v 8mesiaci aj tak som odišla a hneď odtiaľ do restiky a dobre som sa najedla 😃😃😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre