Rajský plyn pri pôrode

23. júl 2024

Dobry den. Ako vam zabral bolo to po nom fajn ?

matrioshka333
23. júl 2024

Zabral...bola som kľudnejša a viac spolupracovala. Ale bolesť neutlmil vôbec podľa mňa, len som nemala energiu proti nej bojovať a poddala som sa.

nelca0510
23. júl 2024

Ano,2x,bol super

svetlonos
23. júl 2024

Tiež som myslela, ze nezaberá. Teda až pokial ma sestra neposlala na wc - bez plynu! Volala som, nech mi tu bombu rychlo donesie! 😂 A vtedy som videla ten rozdiel mat jo a nemat 😁 On ta trochu aj oblbne ale všetko vnímaš viac menej. No nepamätám si tak celkom to konečne vytlačenie malého.
Pri druhom som mala nejaký oblbovak do zili, nemali tam rajsky ani epi nestihli. A to mam uplne jasne v pamäti ako som malého vytlačila.
Takže pokiaľ nič iné nemajú tak ber. Mne nestihli dat epi, inak som pri tom prvom chcela aj cisarsky už 😄.

viky_21
23. júl 2024

Mne nepomohol vôbec. Necítila som žiadnu úľavu ani ma nijako neupokojil. Skôr mi to išlo na nervy, že mi to stále dávali vdychovat

zuzana9393
24. júl 2024

Ja som sa tešila, že to vyskúšam, ale vôbec som necítila rozdiel. Horšie sa mi dýchalo s tým, skôr mi to prišlo celé horšie. Ale veď skús, uvidís. Ja chcem teraz epi, aj keď som pri prvých dvoch nemala.

anavixy
25. júl 2024

Mne nijako, tocila sa mi hned hlava.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre