Ahojte,
Aké poznáte ešte babské rady pre ľahší pôrod?
Čaj z ostružiny malinovej, alchemilky, ďaťle, ľanové semená, aniball…???alebo čo máte pocit,že pomohlo Vám? Aspoň pre lepší pocit..
Plus chcem sa opýtať tých, čo rodili v zime. Ako išli oblečené s bábätkom domov z pôrodnice. Mám fusak do kočika ale do vaničky, alebo mam hrubu zateplenú deku do vajíčka. Pôjdeme domov autom. Čo obliecť pod tú deku? Zateplenú kombinézu/overal po vonku a potom v aute vyzliecť?
Dikičko
Mozno este masaz hradze, naparka.. ostatne si nespominam.
A vo vajicku by dieta nemalo byt vo fusaku alebo kombineze, znizuje to vraj ochranu pri pripadnej havarii.
Mne nepomohlo nic. Pila som alchemilku a malinik od 34tt, jedla zaliate lanove semena, datle, chodila som na predporodny kurz a aj tehotenske cvicenie, pouzivala anibal aj si robila bylinnu naparku a masaz hradze.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pomohlo mi predporodne cvicenie kde som cvicila panvove dno a skvela “cvicitelka” mi pomohla nastavit aj hlavu. Kedze som z porodnice isla autom, malo vo vajicku bodycko, svetrik teplaky a ponozky. A ciapocku a deku na prechod.