Pulz 215

denulienkad
26. dec 2013

Ahojte chcem sa opytat ci je normalne mat pulz 215.Mala som taky pred 2 dnami a musela prist ku mne az zachranka.Zobraly ma na interne a tam mi daco dali a zastavil srdce na 1 sekundu.Som tyzden pred terminom.Chcem sa opytat ci ste to uz maly tiez?Lekari mi povedali,ze nevedia s coho to je.

titkovamiriam
26. dec 2013

@denulienkad fúha a tlak si nemala vysoký?

tenerifka
26. dec 2013

Je to velmi vela, ved aj preto asi prisla zachranka.....nemas stres? Nepribrala si vela pocas tehotenstva?

denulienkad
autor
26. dec 2013

Tlak som mala 130/80 a nepribrala som vela len 12 kg.

sissy27
26. dec 2013

@denulienkad nechcem sa ťa nijako dotknúť, ale máš pocit, že diskusné fórum je viac ako lekár? prišla pre teba záchranka, to je snáď dostatočná odpoveď na tvoju otázku, či je pulz 215 normálny... a ak ti lekári po vyšetreniach nevedeli povedať, čím to je, tak pochybujem, že ti niekto 100% stanoví diagnózu tu... si tehotná, tesne pred pôrodom, tvoje srdce maká v podstate za dvoch celých 9mesiacov, ak si ešte aj pribrala viacej alebo si mala stres v tomto období, tak by som sa ani nečudovala...

titkovamiriam
26. dec 2013

@denulienkad tak to ti neporadím a lekar čo vravel na príčinu,hlavne že tlak mas v pohode lebo to by si ta uz urcite nechali v nemocnici ja som tak bola u vsetkych ale pulz som mala maxim do 90

zita19
26. dec 2013

Moja dcera ma tachykardiu, rodit ide fo februari ale uz teraz jej povadali, ze to bude planovana sekcia a je sledovana na kardiologii. Ja by som zajtra naklusala k najblizsiemu internistovi aj s papiermi z nemocnice a urcite by som pri porode informovala aj porodnikov.

schatzinkaschatzinko
26. dec 2013

@ ten pukz si si merala sama alebo ho zobrazilo aj na ekg? to "zastavenie" srdca Ti spravili pod beziacim ekg? a spomalilo sa? 215 pulz samozrejme nie je normalny, zeby nejaka supraventrikularna tachykardia?

denulienkad
autor
26. dec 2013

Robili mi ekg aj na internom a pod ekg mi zastavili srdce a pomohlo to.Znizili mi na 100.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre