Psychika a pôrod

wiki20
1. jan 2013

Dobrý večer. Viem že to može zniet bláznivo a hlúpo 😝 ale može si bábo v brušku povedat :,, ta ked nieje pripravená maminka tak na svet nepojdem" ?? pretože prenášam už 6 dní, bábo je plne vyvinuté a pripravené na porod, na monitore mám pravidelné kontrakcie ktoré však necítim. A tak dnes sa pohrávam s myšlienkou či preto nechce íst vonku lebo mám strach? 😖

yennn
1. jan 2013

@wiki20 ahoj, ja si myslim ze babenko urcite citi tvoju neistotu a strach, no verim tomu ze to nebude dovod, preco prenasas, nemyslim ze by sa babo mohlo takto "rozhodnut" 😉
Ziaden porod nie je "brnkačka", a tvoj strach chapem, tiez som ho samozrejme mala. No pokus sa zacat tesit na stretnutie s nim, a pochopit, ze sa tomu nevyhnes 😀 Tak šup šup, už necitaj ziadne clanky a diskusie o porodoch, ver tomu ze prave ten tvoj bude rychly a bezproblemovy 😉
A az to zacne - pokus sa mysliet na to, ze pri porode mas sice strach a (mozno aj) bolesti, ale babo je na tom horsie, deje sa s nim nieco, comu nerozumie. Preto musis byt silna prenho, a tesit sa na skore stretnutie s nim. A vediet, ze pri porode ste na to dvaja - ty a tvoje babenko.
Drzim ti palce. 😉

janinah
1. jan 2013

@wiki20 a si doma či v nemocnici? tiež som prenášala chlapčeka ,vraj chlapci sú leniví sa trepať na svet 😉 ale to som už v 41.tt bola v nem. a 2x denne mi robili ctg,až sa potom pôrodník podľa ctg royhodol,že ideme ne vec- sekciu.

zuzi0911
1. jan 2013

@wiki20 prva sa mi narodila 8 dni po termine po 4 dnovych vyvolavackach a druha na 7 den po termine a po 3 dnovych vyvolavackach. Ked babo bude pripravene vypyta sa na svet a ked nie tak sa mu pomoze.drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre