Aky bol druhý pôrod, bol rýchlejší?
u mna oba úplne rovnako....aj časovo
U mna druhy rychlovka, 3 hodiny od prasknutia vody, 2 hodiny od prvej bolestivej kontrakcie.
ano
Moj druhy bol prekotny porod...
Druhy bol velmi rychly, o polnoci som doma samu seba presviedcala ze to su len poslickovia a idem spat a o 4 bol maly na svete
Prvy nepostupujuci 12 hodinovy ukonceny sekciou, druhy prirodzeny a o polovicu kratsi a krasny 🙂
uplne rovnako dlhy ako ten prvy
prvy porod 4 hod, druhy 1 hod
o polovicu rýchlejší ako prvý....
Každý ďalší bol o polovicu kratší ako ten predchádzajúci.... Posledné dieťa som porodila takmer v záchranke.... na sále už len povedali potlačte, sme na konci pôrodu...😉
Prvý bolestivý strašne od 4tej rána do 1 poobede. Druhý ledva som stihla vyjsť na kreslo a uz
Prvý 5,5 hod od prvej konktracie, druhý 2 hod od prvej kontrakcie ale tie boli hneď v 3 min intervaloch.
Prvý 3hod od prvej kontrakcie, druhý cca 1,5 hod od prvej kontrakcie.
pripnem sa, ja som mala prvy strasne dlhy, 20 hodin, uz do mna liali oxytocin aj injekcie na otvorenie a ledva ledva, tak teraz strasne dufam ze teraz to bude prirodzenejsie a rychlejsie 🙈
Prvý som mala ťažký 31hodin už som myslela ze to nedám. Druhý cca 7 hodín a úplne v pohode.
Druhy - prva doba porodna kratsia, druha dlhsia (velke dieta 4420g), šitie a poranenia vyrazne mensie, rekonvalescencia kratšia
Prvý 24 hodín(na otváranie mi dali všetko čo sa dalo 😃). Druhý o 3 praskla voda o 5 sme dorazili do nemocnice a začali mierne kontrakcie (bola som na 7cm otvorená) a o 7 malý na svete
Prvy za 6h od puknutia vody, bolesti silne posledne 2h. Bez poraneni.
Druhy od 4h nepravidlne bolesti striedali nebolestive dlhe intervaly, o 12 prichod do nemocnice na 7cm otvorena , o 15.20 porodene bez poraneni. V oboch pripadoch bez epi a oxytocinu. Ja som spokojna 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
moj ano...mam nan uplne pekne spomienky 🙂