Ahojte vydržali ste šestonedelia bez sexu , kedy ste mali sex prvý krát po pôrode? Dosť intímna a osobná otázka ale zaujíma ma to
...ale po cisárskom...
po prvom porode sme sexovali az po troch mesiacoch - a ani vtedy som si to moc neuzila, lebo som bola hrozne zosita.. po druhom to bolo asi po dvoch mesiacoch.. pri detoch nie je taky problem vydrzat bez sexu, teda aspon pre mna.. a manzel nikdy nebol nejaky moc sexuchtivy....
@gabriela255 to si teda ,,dobra,, ja po sekcii som sa nemohla poriadne pohnut - poriadne dlho, bolesti, do toho starostlivost o malu - to nevravim ze zijeme mimo sk, u nas po cca 3-4 mesiacoch... 🙂
@drobec_i neboj nic ti neutecie, a budes mat co robit v prvych mesiacoch, myslim ze ani na sex veru nepomyslis... 😎
6 tyzdnov🙂 ale bol to tazky porod riadne som sa potrhala a cca dve hodiny ma sili🙂) dokonca mi kazali aby som sa po 6 tazdnoch prisla ukazat k tej lekarke co ma odrodila cimsom ok a ako sa rana hoji ale nebolo treba vsetko ok aj ten sex;)))
my 4 mesiace po pôrode, manžel skôr nechcel, aby mi neublížil
my sme skusili mesiac po porode.. troska to stipkalo ale inak ziadny problem 🙂 a odporucam lubrikant..pre istotu 🙂
my sme mali po vyše cca 2 mesiacoch..ale bola som taká zošitá, že 1. raz po pôrode to stokrát bolo asi horšie ako 1.raz celkovo..🙂
3 týždne po sekcii aj normalnom
@drobec_l ja vzdy po kontrole takže po 6t
po prvom až po 5 mesiacoch, bola som zle zošitá, hrozilo mi nové strihanie a zošívanie, takže milovanie bolo absolútne vylúčené, po druhom až po pol roku, drobec mal 4200 g, tak som bola tak "poštopkaná", že som nevládala ani chodiť...........ale potom sme si to užili.....
sa mi zdá že až po 3 mes
Mna teda nic take ani nepadlo riesit takto tesne po porode
u nas hned ako som prestala krvacat a citila som sa nato cca po 3 tyzdnoch---a pouzili sme k tomu lubrigacny
po 3 mesiacoch a aj tak zle..
.. my sme mali po cca 3 tyzdnoch, rodila som normalne, vsetko bolo zahojene a chut bola tiez 🙂 tak sme uz dlhsie necakali 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
4 tyždne cca 😉