Ahojte, zaujimalo ma kedy ste dostali prvu menstruaciu po porode hl.tie baby co ste plne kojili? Ja som dostala po pol roku a 4 dnoch od porodu. 😉
A ked ste plne kojili a zaroven aj otehotneli a este ste nemali MS ako ste zistili ze ste tehu?
Dakujem za odpovede, ked mate viac deticiek kludne napiste kedy MS prisla po prvom, druhom, tretom... porode... Vdaka!
1.dieta po 9 mesiacoch
2. hned po sestonedeli
obe plne dojcene, mlieka plnooo 😀
MS prvy krat po 9 mesiacoch, druhykrat som otehotenela ked mal drobec 11 mesiacov...mala som priznaky ako pri prvom tehotenstve.Kojila som v kuse,....
po 10 mesiacoch
Dobrý, pri prvom synovi, ked mal 4 mesiace, dojcený bol len 3 mesiace, a druhá dcéra bola dojcená plne 7 mesiacov ale menzes dosiel hned po šestonedelí... Ivka 😉
plne dojcena a v stvrtom mesiaci 😀
ahoj, ja som dostala ms až keď mala dcérka rok a pol. bola plne dojčená.
po 7 mesiacoch, lebo zacal pit menej mlieka a trvalo kym znovu nabehol na poriadne kojenie
1.dieťa - bolo dojčené aj prikrmované UM hneď od narodenia, dojčené bolo do 10 mes., menzes som dostala o mesiac neskôr ako som ho odstavila(syn mal 11 mes.)
2. dieťa - bolo dojčené aj prikrmovanéUM hneď od narodenia, dojčené bolo do 18 mes., menzes som dostala o mesiac neskôr ako som ho dostavila(syn mal 19 mes.)
3.dieťa - bolo len dojčené do 06.mesiaca, potom nasledovali príkrmy, stále som dojčila až do 23 mes., menzes som dostala v jeho 21.mesiaci
takže ako vidíš z ostatných príspevkov žiadne pravidlo neexistuje - čo mamička to iný príbeh
pri prvom po 22 mesiacoch
pri duhom - zatial som menzes nedostala... momentalne dojcim tandem
Mala bola plne kojena a dorazilo to presne na vianoce ked mala 10 mesiacov. A este kojime ale uz len rano a vecer.
môj drobec má 16 mesiacov, mesiac už nekojím a menzes stále nikde 🙂 ja som ale po pôrode schudla pod svoju pôvodnú váhu, tak sa domnievam, že kým nepriberiem tak menzes nepríde...
A ako dlho ste ho mali?ja som ho dostala týždeň po šestonedelí...mávala som pred tým len také 4 dni z toho dva tak silnejšie....ale teraz ho mám už 6ty deň a nejak neslabne..:( mali ste aj vy po pôrode dlhšie trvajúci menzes? 😒
ja po roku, ale kmotra je rekorderka - ta dostala az po dvoch rokoch. Cize takmer 3 roky nemenstruovala a ked to potom dostala, zostala v soku a doslova povedala:
Sona, ja som najskor nevedela, coto je, myslela som, ze som sa pos...a. 😀
Prvy som dostala po vyse pol roku po narodeni malej. A mam uz 10 dni :-/// Tak hladam na forach ci je to v norme...
Ja som ho dostala týždeň po šestonedelí a potom po 27 dňoch...ale teraz čakám a čakám a nič...môže sa mi teraz opozdiť alebo vynechať na pár mesiacov keď kojím viac?
Elianka mala 13,5 mesiaca, dojcila som do polroka vylucne a doteraz dojcim x-krat denne.
@ornela_mutti ja som tiez schudla pod vahu pôred otehotnenim, chvilu som mala ledva 50 kil (pri 175cm), teraz mam 52-53 a vsetko je ok.
Ja hned po sestonedeli a to bola mala plne dojcena
Ja som dostala až po 7.mesiacoch,tiež bol malý plne kojený,mám za sebou už dva cykly a kojím stále
ahoj ja som obe deti plne dojcila. pri malej prisiel menzes asi po dvoch rokoch, dojcila som ju tri roky a tri mesiace ako som prestala mesiac nato som otehotnela. pri malom som menzes dostala po pol roku od porodu
Mne sa rozbieha tuším dnes a to som 4 týždne po pôrode 😠 Šlahne ma
ahojte,
mne po mesiaci a to som malu este potom dojcila 2,5 roka 🙂
16mesiacov od porodu .. teraz ma maly 18mesiacov, stale sa dojcime a este dlhooooo budeme 🙂
pri plnom kojeni v 9 mesiaci 🙂
pri plnom kojeni do tyzdna po sestonedeli u oboch deti.
Ja som dostala po pol roku aj par dnoch..Čakala som neskôr, ale prišlo to ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
pri obidvoch hneď po šestonedelí, plno kojení boli 😉