Ahojte.Chcem sa opytat,ked chcem len partnera pri prvej dobe porodu musim si za to zaplatit a ci sa to vobec da.Ake mate s tym skusenosti. 🙂
Tak ja chcem len partnera pri prvej dobe porodu potom uz vobec.
..v Ružinove nie su prilis naklonený myslienke, že by tam parter bol pri dlhsich porodoch 7-8 a viac hodin....su tendencieposlat ho niekam sa vyvetrat.... a ked je rodicka tak na 5-6 cm, potom sa volá partner... totiž skor sa predpokladá, že chce byť pri 2 dobe porodnej.... 😉
Tak ja budem rodit v presove.
Pokial mas zaplatenu nadstandardnu porodnu salu tak ho mozes mat aj v prvej dobe porodnej pri sebe. Neviem ci v Presove takato moznost je. V KE v Saci a v Novej nemocnici ano. Este sa moze stat ze je nadstandard obsadeny - vtedy si na spolocnej "vzycharni" a tam partner pocas prvom doby velmi nemoze. To su moje teoreticke info - tiez planujem partnera pocas celeho porodu, Nielen na tych par minut nakonci, kedy ti je uz srdecne jedno vsetko 😅 Aj ked vzdy lepsie aspon nieco ako nic 😉
Ak na niečom trváš, takmer všetko ide, toto určite.
@denulienkad Neviem odkiaľ si, ale ja som rodila v KE v starej nemocnici a tam volajú muža k pôrodu až ku koncu. Pri prvom pôrode ho zavolali, keď som už prešla do pôrodnej sály, rodila som o asi 15 - 20 min. nato, pri druhom pôrode nebol, lebo to nestihol 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
v bb sa to nerozlisuje a musis si za to zaplatit, myslim nejakych 30 eur. Problem je, ze tam partnera pocas prvej doby ani nechcu nechat, kvoli inym rodickam. Ja som rodila v noci, nikto tam nebol a aj tak ho chceli poslat domov, ze staci ked pride, ked uz budem na pat prstov. Nastastie som si to vydupala, a zbytocne by aj siel domov, lebo to islo celkom rychlo.