Prvá doba pôrodná

denulienkad
25. dec 2013

Ahojte.Chcem sa opytat,ked chcem len partnera pri prvej dobe porodu musim si za to zaplatit a ci sa to vobec da.Ake mate s tym skusenosti. 🙂

jankastubka
25. dec 2013

v bb sa to nerozlisuje a musis si za to zaplatit, myslim nejakych 30 eur. Problem je, ze tam partnera pocas prvej doby ani nechcu nechat, kvoli inym rodickam. Ja som rodila v noci, nikto tam nebol a aj tak ho chceli poslat domov, ze staci ked pride, ked uz budem na pat prstov. Nastastie som si to vydupala, a zbytocne by aj siel domov, lebo to islo celkom rychlo.

denulienkad
autor
25. dec 2013

Tak ja chcem len partnera pri prvej dobe porodu potom uz vobec.

awalancha3
25. dec 2013

..v Ružinove nie su prilis naklonený myslienke, že by tam parter bol pri dlhsich porodoch 7-8 a viac hodin....su tendencieposlat ho niekam sa vyvetrat.... a ked je rodicka tak na 5-6 cm, potom sa volá partner... totiž skor sa predpokladá, že chce byť pri 2 dobe porodnej.... 😉

denulienkad
autor
25. dec 2013

Tak ja budem rodit v presove.

figiflower
25. dec 2013

Pokial mas zaplatenu nadstandardnu porodnu salu tak ho mozes mat aj v prvej dobe porodnej pri sebe. Neviem ci v Presove takato moznost je. V KE v Saci a v Novej nemocnici ano. Este sa moze stat ze je nadstandard obsadeny - vtedy si na spolocnej "vzycharni" a tam partner pocas prvom doby velmi nemoze. To su moje teoreticke info - tiez planujem partnera pocas celeho porodu, Nielen na tych par minut nakonci, kedy ti je uz srdecne jedno vsetko 😅 Aj ked vzdy lepsie aspon nieco ako nic 😉

lenkalis
25. dec 2013

Ak na niečom trváš, takmer všetko ide, toto určite.

miku1
25. dec 2013

@denulienkad Neviem odkiaľ si, ale ja som rodila v KE v starej nemocnici a tam volajú muža k pôrodu až ku koncu. Pri prvom pôrode ho zavolali, keď som už prešla do pôrodnej sály, rodila som o asi 15 - 20 min. nato, pri druhom pôrode nebol, lebo to nestihol 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre