Problémy s vlasmi po pôrode

kikuska11111
27. dec 2012

Ahojte maminy.
Chcela by som sa vás opýtať ako dlho vám po pôrode padali vlasy a čo ste proti tomu robili?
Rodila som pred 3 mesiacmi a asi 3 týždne dozadu mi začali padať vlasy... Hľadám nejakú radu čo s tým aby prestali vypadávať...

vefi89
27. dec 2012

@kikuska11111 mne prestali padať dva mesiace po tom, čo sa malý odstavil od kojenia... takže mi padali dlho, dlho predlho 😒

amouramour
27. dec 2012

joj, no bohuzial na to nic nepomoze....ale tak mozes pre dobry pocit aspon nejake tie kury a vitaminy....ale ozaj pre dobry pocit....bohuzial to je v podstate prirodzeny proces...i ked na depku🙂

kleyta49
27. dec 2012

Maly ma 5 mesiacov a padaju mi stale, ale zda sa mi ze menej, nasadila som vitaminy a kvalitne jedlo 🙂

moon1979
27. dec 2012

@kikuska11111
padanie vlasov je prirodzený proces, pretože počas tehotenstva sa vypadávanie vplyvom tehotenského hormonu zastavuje ... no a kedže za normálnych okolností vlasy padajú denne, ale máličko, že si to nevšimneme, tak keď 9 mesiacov nepadali, zrazu začnú padať "hromadne" ... musia vypadnúť, aby mohli narásť nové ...
u niektorých je padanie vlasov málo badatelné, u niektorých zase také akoby podstúpili chemoterapiu (môj prípad), mne sa robili až plešiny a bol to des ... rapídne padanie (keď sa sa chytila vlasov, zostali mi v ruke) zastavila až voda na vlasy a šampon Bioscalin, kúpila som v lekárni ... žiadne vitamíny, ani iné kúry nepomáhali .... dokonca ani rapídne ostrihanie ...

keziah
27. dec 2012

@kikuska11111 ahoj, nerobila som proti tomu nic.. myslim, ze taketo padanie trva tak do 6-8 mesiacov veku babatka
syncek ma akurat rok a uz par mesiacov mi vlasy tak strasne nepadaju

lalilala
27. dec 2012

@kikuska11111 mne zacali padat asi pred 3 mesiacmi a este stale padaju ;/ niekom aj pol roka po skonceni kojenia este padaju ;/

lalilala
27. dec 2012

@moon1979 mozem sa opytat aku vodu na vlasy si pouzila ? ;)

moon1979
27. dec 2012

@lalilala tak ako som písala Bioscalin 🙂

denisaaa2510
27. dec 2012

@kikuska11111 tiez som mala stym problem.. staci sa spytat v lekarni, tam maju daco , alebo aj v kadernictvach..mne v kadernictve poradili a pomohlo...

janka2501
27. dec 2012

Ahoj mne zacali padat ked mala malinka 4mes. A trvalo to kym nemala 7mes. Nic nepomohlo,len vydrzat. Ani ostrihanie,nic...ani som si nefarbila lebo to by som bola zrejme plesata. Mne padali hlavne vzadu ,tam mam aj naznak plesiny. Ale nisim ich zopnute tak to nieje vidno.

evaduskova
27. dec 2012

Ahojte baby ja mám fantastickú skúsenosť s kombináciou niektorých liečiv,samozrejmä nie každý z nás si to vie dovoliť nakoľko je to drahé...Používala som VICHY ampulky na posilnenie korienkov,tablety REVALID a k tomu ešte aj posilňujúci šampón s VICHY.Keď som si povedala že budem priamo dodržiavať pokiny ktoré sú v návode tak to naozaj funguje.Mám problém s vypadávaním vlasov od dávna a po pôrode sa mi to zhoršilo tak som si povedala že zainvestujem.Oplatilo sa.Kupovala som si ale produkty cez internet na www.docsimon.cz kde to máte lacnejšie ako bežne v lekárňach.Moja rada niekto možno bude mať rovnaké skúsenosti??? Ja mám 3 deti a po všetkých pôrodoch som si spravila takúto kúru a pomohla,nikdy nesklamala.Behom 4-6 týždňov som mala vlasy úplne v pohode 🙂

monikaholub
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre