Problémy s dýchaním po pôrode

natty07
8. aug 2011

Zdravim mamicky, chcem sa vas opýtať, či ste mali problémy s dýchaním po pôrode. Ja som mala prirodzený pôrod uz 2x a pri obidvoch som mala problémy s dýchaním - nemohla som sa nadýchnuť. Trvalo to asi 2 týždne od pôrodu. Teraz ma čaká tretí pôrod a viac ako samotného pôrodu sa bojím týchto problémov.

sweetsuzi
8. aug 2011

A neriesila si to vtedy? vies so svojim lekarom, aby ti spravili nejake vysetrenia - aspon krvny obraz a podobne. Mohlo to byt napriklad tym ze si stratila viac krvi a bola anemicka, ale mohlo to mat rozne priciny. Ja som mala podobny problem ale len par dni po porode a skor to podla mna suviselo s vycerpanim, lebo potom to odoznelo a dychalo sa mi praveze lepsie kedze som uz nemala velke brucho 😉
No a este ma napadlo ci ti robili teraz v tehotenstve odbery na zrazanlivost krvi - lebo v tehotenstve sa zvysuju - u niektorych zien natolko ze musia brat injekcie na riedenie krvi. To by tiez mohlo robit problemy, aj po porode.
No ja nie som lekar, takze najlepsie urobis ak sa poradis so svojim porodnikom a povies mu ze si mala taketo problemy, aby o tom vedel. Drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre