Problémy dva týždne po pôrode

arturovamama
7. apr 2017

Zdravim maminky,chcela by som vas poprosit o vasu skusenost alebo radu ohladom poporodnych problemov. Som 2 tyzdne po porode(trval 4 a pol h.) a mam hrozne bolesti neviem ci to su krize alebo kostrc,ale vzdy ked sa postavim,tak chvilku ok a potom bolest strasna a ked si hned nelahnem tak mi az trpne horna polovica zadku.Nevladzem ani maleho drzat na rukach ☹ K tomu sa mi roztrhli stehy po nastrihu co stipe a boli .. mam taky pocit ze sa mi rozisli po dermachlorofyl kreme,Mate niektora taku skusenost?..Co vam pomohlo ? A hlavne ,ako ste sa dokazali postarat o dieta a domacnost ? lebo mne je dobre len ked lezim na bruchu,a tak ani dojcit nemozem... dakujem za kazdu reakciu...

bluka2
7. apr 2017

Mne sa toto nezda normale, co na to gynekolog?

eliska13
7. apr 2017

to mozes mat z krizoveho klbu, alebo niektorym zenam sa zosunie panva pocas tehotenstva, alebo porodu skratka myslim, ze mas nejaky blok.Skus si lahnut na chrbat pokrc nohy v kolenach a celou silou stiahni najprv lavu a potom pravu stranu zadku, ak citis bolest je to krizovy klb lubi sa vysuvat, blokovat

arturovamama
autor
7. apr 2017

Bola som u gyn. po prepusteni z porodnice a ked som jej povedala co vsetko ma boli ,tak vraj to je normalne..ale vtedy este neboli take silne..tie bolesti..tie zacali pred 3 dnami

arturovamama
autor
7. apr 2017

@eliska13 Dakujem za radu ,ale takto ma nic neboli..

mily7
7. apr 2017

@arturovamama neviem ti poradiť konkrétne. Odporúčam ale dobrého ortopeda alebo fyzioterapeuta. Ja som mala problémy s panvou a krízami pred pôrodom. Zvyklok sa môj zaseknut nerv že som sa nemohla postavit,chodiť. Gynekológ nic neporiesi. Mne pomohol len fyzio vtedy masážou. Inak aj ortoped nic lebo som bola tehu. Tebe by mohli pomôcť. Ci už rehab,lieky.Držím prsty.

mummy01
7. apr 2017

@arturovamama treba ist ortopedovi co najskor

daisynka_
7. apr 2017

kríže nepomôžem ... na stehy mi pomohol vaginálny roztok rosalgin, niekoľkokrát denne som to striekala na ranu a za 2 dni som bola fit ... predtým som ledva chodila

beton
7. apr 2017

@arturovamama riesime momentalne v rodine sinus....pogoogli, ci sa to na teba nehodi. lebo podla priznakov mi to sedi. riesi a diagnostikuje sa to na chirurgii.

arturovamama
autor
8. apr 2017

@beton dakujem,ale ten sinus je volajaka vyrazka pri kostrci ..to nebude moj pripad ..

rdi
8. apr 2017

Ked som si liecila stehy tak som sa macala v repiku. Je to sice babsky recept ale velmi mi to pomohlo. dokonca som si v nom namacala vlozku a tak som si ju prikladala na stehy. A ak mas az tae bolesti bude najlepsie ak si zajdes k lekarovi. Lebo bud znasas bolest a hojenie horsie alebo za tym moze byt aj nieco ine😕

beton
8. apr 2017

@arturovamama ked uz vidiet vyrazku, tak je to uz pokrocilejsie. zo zaciatku to nevidiet, ale nevies sediet a pod. len taky napad. nemusi to byt.

daisynka_
8. apr 2017

@rdi pri prvom som aj ja močila v repíku a super ... teraz pri druhom mi repík nepomáhal, stehy boli zapálené, nemohla som sedieť, chodiť, jednoducho katastrofa ... pomohol mi len ten rosalgin

arturovamama
autor
8. apr 2017

dakujem pekne,..ten repik uz pouzivam...prosim vas,priblizne ako dlho trva hojenie s repikom?

arturovamama
autor
8. apr 2017

@beton sediet nemozem koli nastrihom ,toto ide skorej do krizov..ale dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre