Problém v sexe

safranca15
27. jan 2015

Februari to bude co som rok a pol po porode a stale to neni ono do 10mes to bolo iba raz za mesiac lebo to strasne bolelo ale odvtefy sa to trosku zlepsilo no aj tak nemozeme ist naplno pretoze neviem ci je to mozne ale mohlo mi tehotenstvo alebo pocas porodu nieco sa tam posunut?lebo je jedno aka poloha vzdy mi do niecoho naraza a mna to boli a jemu je to neprijemne no pre jeho uspokojenie drzim aby som jeho aspon potesila

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 naraza na krcok,kolko mas deticiek?

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl no rodila som prvy krat ale v 22tt pred asi 3r som potratila a tahali ho zo mna ale vtedy bolo vsetko v pohode to az teraz asi toho pol roka dozadu zacalo a da sa s tym cosi robit?

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 kazdym porodom sa moze oslabit panvove dno,a aj vazy,takze moze dojst k poklesu maternice...moc.mechura...nejake problemy s mocenim nemas?

silvia2103
27. jan 2015

Ahoj nebola si moc natrhnuta ze by ti to zle zosili?

monka665
27. jan 2015

my ti tu asi nepomozeme ...skor pan doktor 🙂

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl nie nemam

safranca15
autor
27. jan 2015

@silvia2103 ano bola som aj z vonku aj z vnutra natrhnuta mala som cez 20stichov

safranca15
autor
27. jan 2015

@monka665 ano ja viem len som chcela vedet ci je to mozne aby som koli blbosti nesla za nim

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 na kontrole po sestonedeli si bola??

trgypadl
27. jan 2015

@trgypadl niekedy moze vacsie sitie sposobit zhojenie v takych vacsich zhlukoch,

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl ano bola

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 a ked Ti zavadzal pos.zrkadla a odoberal ster aj vtedy Ta to bolelo?

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl no bolo to neprijemne

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 nemozes mat aj psychicky blok?

silvia2103
27. jan 2015

@safranca15 bude to asi tym sitim mna to teda neboli pri sexe ale obcasne ano ja som bola tiez hlupo natrhnuta az po zadok a dodnes sa to ozyva a malinky ma rok..chce to vela casu

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl nie preco ?keby som mala blog tak ho nechcem mavat ale ja chcem pokial som neni moc unavena

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 jedna vec chciet ho,a druha vediet sa poriadne uvolnit

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl no je fakt ze nikdy som neni uplne uvolnena koli tomu lebo stale striehnem ci sa mala nezobudi a ci to bude zasa boliet

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 no tak sa treba uvolnit a spravit si pekny vecer,malinka bez zobudenia urcite hodinku vydrzi

safranca15
autor
27. jan 2015

@trgypadl ona aj celu noc vydrzi vacsinou len skor mam blog v tom ze si stale myslim ze sa zobudi

trgypadl
27. jan 2015

@safranca15 tak na tom treba popracovat,vsak to je uz slecna a musite si najst aj nerusenu chvilku pre seba

mihula
28. jan 2015

@safranca15 no ja presne tak isto,bola somšita aj z dnu aj z vonku,šil ma hodinu uz som si robila srandu,že detviansku čipku tam nemusim.A aj tak ma zvrbcoval ako pančuchu.Museli mi robit plastiku.Ale mna to bolele aj ked som sa predklonila a aj ked som trebars zdvihla ruky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre