Problém so zastavením močenia po pôrode

nastasyk
4. júl 2014

Ahojte, prosim o radu, ci ste nezazili nieco podobne. Pred 3 dnami som rodila a dnes som zistila, ze pri moceni neviem zastavit prud mocu. Tie svaly co na to fungovali proste nefunguju. Zazili ste nieco podobne? A ako sa to lieci. Dakujem.

ushuaia
4. júl 2014

@nastasyk ahoj, normalne to je niektore zeny bohuzial potrapi ochabnute svalstvo a robi neplechu...coho dosledkom je unik mocu. Mozes skusit cviky - najdes na nete, pokial budu tazkosi pretrvavt je dobre navstivit znovu gynekologa...Inak u teba je to este dost cerstve...si len 3 den po porode...

katkalubkova
4. júl 2014

@nastasyk A rodila si normalne, alebo sekciou?
Ja som sa po druhej sekcii, uz po prichode domov nemohla vymocit, bolo to strasne prvych par tyzdnov, ale potom to preslo ( takze ina skusenost, presny opak ) 😒

dzudka
4. júl 2014

@nastasyk ja ze napises ze si tri mesiace dozadu rodila a to tri dni tak jasne to je normalne ved porod a cele tehu posobia hormony uvolnuju svalstvo bolo treba cvicit uz v tehu ale da sa aj teraz kelegove cviky existuje stranka tena.sk tusim oni ti poslu po vyziadani cd s cvikmi.

gabriela69111984
4. júl 2014

@nastasyk ahoj je to uplne v pohode , mne na zaciatku po prirodzenom porode tiez trapil unik mocu, resp, ze som potrebovala, ale uz som aj bezat musela na wc
tak pre istotu som stale s vlozkou chodila, a trvalo to u mna doooost dlho skoro 9 mesiacov co si tak pamatam ale stale to bolo lepsie a lepsie, a teraz uplne v pohode
drzim palce aby sa to upravilo a az by si mala pocit ze sa to nelepsi sup ku gynekologovi

aristka
4. júl 2014

ešte si krátko po pôrode ,postupom času by sa to malo stabilizovať a sama to podporíš ak budeš posilňovať panvové dno a po šestonedelí aj spodok bruška, pozri si kegelove cviky...náhodou ak sa stav nezlepší treba to riešíť zdr...

seahorse27
5. júl 2014

Ano, aj ja som to mala po porode. Do par mesiacov sa to upravilo, cvicila som cviky na panvove dno.

danielahamar
5. júl 2014

je to normálne, treba cvičiť, ono to prestane

evadolna3
30. sep 2014

skus cvicit.. mne lekarka odporucila aj Incovenal Comfort.. ktory je presne na to.. skus.. mne dost pomohol a zachvilku budem snad uplne fit 🙂

adka455
22. nov 2014
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

To sa stáva..podľa mňa takéto problémy rieši viac žien, ako sa zdá. Ja som tiež brala incovenal comfort ale treba aj cvičiť. Tie tabletky sú dobrá vec, lebo nie sú založené na hormónoch...tam účinkuje výťažok z ľanu a tekvice, čo mi je sympatickejšie ako nadžgávať sa hormónami. A cvikov na panvové dno je plný internet, to si stiahni a treba is nájsť každý deň chvíľočku 🙂 určite to zaberie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre