Problém s vlhkosťou pri sexe po pôrode

abigail88
2. nov 2016

Ahojte mamicky, idem si k Vam po radu. Som rok po porode, stale kojim a mam uz od porodu problem s zvlhnutim pri sexe. Aj sa nato tesim, muz ma samozrejme stale vzrusuje, ale vobec sa to nezlepsuje, praveze je uz sex niekedy aj trosku bolestivejsi. Som aj dost unavena, malemu idu stolicky aj v noci dlhodobo zle spava, neviem, ci aj to moze nato vplyvat. Mali ste niektora podobnu skusenost? Preslo to same, ci mam ist s tym uz ku gynekologovi? Rozmyslam uz aj nad lubrigacnym gelom, lebo mam pocit, ze takto "nasucho" si to ani manzel uz moc neuziva.

zdenkastanka
2. nov 2016

@abigail88 Určite to spomente dr., dá vám na to niečo neviem či čípky existujú alebo čo. A ten gél by som si tiež kúpila, je to pohodlnejšie... 🙂 Mala som aj ja tento problém a to ešte nie som po pôrode, ale dá sa to riešiť. 🙂

elizita
2. nov 2016

Nerozmyslaj nad lubrikacnym gelom a uz davno si ho mala mat kupeny. Sup sup do drogerky. Ved si ho kupuje hocikto, nielen ti,co maju nejaky zadrhel.

zuzadula
2. nov 2016

Tento stav môže spôsobovať dojčenie a vyčerpanosť spolu. Aby si dojčila, tvoje telo produkuje hormón prolaktín a ten veľmi znižuje libido a môže vplývať aj na schopnosť dosiahnuť vyvrcholenie. Takže na určité obdobie používajte gel a časom uvidíš 🙂. Ja vrelo odporúčam, bola to aj moja terapia 🙂

erivara
2. nov 2016

Kupte si rozhodne ten lubrik.gel a existuju cipky Ialuna, su super...

simonkazga
2. nov 2016

mne pri riešení tohto problému po pôrode veľmi pomohli Cicatridina čapíky

abigail88
autor
3. nov 2016

Dakujem za kazdy prispevok. Dnes som bola nakoniec u doktora, lebo som nemala este PP tento rok spravenu a ze som uplne ok po fyzickej stranke. Tak zrejme to je z unavy a asi uz nato moc casto myslim, tak sa neviem uvolnit. Ale gel kupim aj tak do zasoby.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre