Problém s močením 2 týždne po pôrode

tamarka9
7. máj 2018

Ahojte baby, nemáte niektorá skúsenosť? Som dva týždne po pôrode a stále sa mi nedarí vymočiť. Údajne mi pri tlačení opuchla močová trubica,ale že to by už dávno malo byť ok,no mne sa stále nedarí. Bola som už aj v nemocnici, dávali mi infuzky na uvoľnenie, chodila som do sprchy,teplá voda atď, všelijaké finty,no nič nepomáha,cítim plný mechúr,no neviem to pustiť. Budem rada ak máte niekto skúsenosť.

petraendresova
7. máj 2018

Ja som to mala ale iba dva dni po porode. Dostala som tabletky a potom poriadne zatlacila asi na treti den sa to rozbehlo

sonkaxxx
7. máj 2018

@tamarka9 mna vycievkovali v nemocnici po epidurale mi to znehybnilo a super je to ako predtym pusti si vodu na vecku a stale si hovor cikam cikam ale na mna to neucinkovalo takze ma museli vycievkovat

tamarka9
autor
7. máj 2018

@petraendresova
@sonkaxxx kočky díky,no ja som už tie pokusy mala tri,vybrali cievku,dali mi piť a ja skúšala hodiny pod sprchou, vo vani, tepla voda, studená, uvoľniť sa a naopak zatlačiť,voda pystena atď,no nič nepomáha. Aj ja som mala epidural,že by to mohlo byť tým? Len ako to rozhýbať. Mám ísť urologovi, dovtedy mám cievku a dosť ma to vnútri bolí.

sonkaxxx
7. máj 2018

@tamarka9 urcite po epidurale to mi doktorka vravela ze sa to stava ze epidural zabral az moc ale mne dali celu ampulku lebo som mala vyvolavany porod tak sa rozbehol ze som mala furt kontrakcie tak som rada za ten epidural ale mala som po nom problemy trpnutie noh a chrbta ale na to je super cvicenie cvicila som a cvicim doteraz inac nam v nemocnici vzdy hovorili ze mame ist na vecko a tlacit pastou na mocovy mechur nech sa rozbehne ale zrejme si to skusala jedine ist zase k urologovi

lubik87
7. máj 2018

@tamarka9 skús brusnice ..džús alebo kompót .. tabletky..mne to veľmi pomohlo....možno máš z toho cievkovania stále nejaký skrytý zápal..a tvorí sa ti opuch a ani o tom nevieš....mňa cievkovali 3 krát viem čo to je ..želám skoré uzdravenie 😊

spuntikmathiasko
7. máj 2018

Známej to trvalo rok, strasne si vytrpela. Ale mala brutus porod. Drzim palce nech si co najskor ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre