Ahojte. Som prvorodička čiže uvítam každú informáciu radu atd. Už pár dni pozorujem bolesti v podbrusku ako pri menzese. Na poslednej kontrole (3 dni dozadu) doktor povedal že to je zatiaľ v pohode že len 2 cm otvorená. Ale tuto noc som mala časté bolesti ako pri menzese a od rana som už 4 krát na veľkej. Čo sa mi predtým nikdy nedialo. A ďalej mám velmi časté nutkanie aj na malú ale nič zo mna nevijde. V podstate skoro take bolesti ako keď ma človek zapálený mechúr. Myslite že pôrod príde čoskoro?
@mimkafackova v kolkatom si tt?
@mimkafackova vyzera ze sa ti to uz spusta 🙂
@mimkafackova velka potreba zn. ze sa uz cistis, a ak su bolesti pravidelne, co asi su, tak ano, uz sa ti spusta porod
@zuzana9393 no práveže si myslím že sú to len poslickovia lebo ráno som mala silne bolesti potom to prešlo teraz napríklad viac ako hodinu kľud.
@nina0412 38 týždeň
@monicka976 Dakujem za radu 🙂
@zuzuliennka1 Dakujem 🙂
@mimkafackova tak to už môže prísť hocikedy drzim palčeky 🌸
ja si myslim, že sa už spusta ak mate bolesti ako pri menstruacii,aj sa to bude stupnovat dajte si sprchu možno vecer už to pride :D
@mimkafackova ak niesu pravidelne, tak su to zrejme len poslickovia. Ja som to tiez mala.pred mesiacom a doteraz nic. Uz som 40tt
Inak mne pomohla sprcha. Poslickov zazenie a prave kontrakcie posipni. Tak skus 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mimkafackova skus si merat ako casto tie menstruacne bolesti mas. Ak su pravidelne, dajme tomu kazdych 20 min, tak sa ti to rozbieha. Drzim palce 🙂