ahojte,
ake mate skusenosti s nastupom menstruacie pri viacerych porodoch (ked ste aj rovnako dlho dojcili), da sa povedat, ze prisla porovnatelne rychlo alebo je to uplne individualne tak ako tehotenstva ci porody 🙂
Mne pri prvom prisla rok po porode.
@shmoulinka1 pri kazdom dietati uplne inak - pri rovnakom kojeni.
no ja dojcim tandem, cize 2,5 roka starsie dieta, ale menzes prisiel uz po roku. Teraz budem tiez dojcit, ale kedze tretie neplanujeme, chcem byt radsej v strehu 🙂
@shmoulinka1 tri deti, plne kojené 6 mesiacov, potom aj ďalej popri prikrmovaní. Pri prvom menzes po 6 mesiacoch, pri druhom po 4 mesiacoch po pôrode a pri treťom týždeň po šestonedelí. Všetci rodení sekciou.
@shmoulinka1 obe deti som kojila rok a pri prvom mi prisla uz po 4 mesiacoch a pri druhom az po 9 mesiacoch, aj som sa bala, ze som opat tehu 😀
Mne pri prvom synovi po 8 mesiacoch, pri druhom po 9 mesiacoch, oboch som kojila viac ako rok. Teraz mam tretieho syna, zajtra bude mat 9 mesiacov, este som od pôrodu menzes nemala, tiez ho kojím 😉
Po prvom pôrode som išla na vyvolávačku, keď mi neprišiel menzes ani po2,5 roku od pôrodu a kojila som len 4 mesiace a po druhom prišla sama po 2,5 roku od pôrodu a kojila som do takmer 3 rokov 😉
@shmoulinka1 ako sa to vezme..asi rovnako - presne mesiac po obmedzeni dojcenia na 1,denne(dcera)/ukonceni dojcenia (syn).
Akurat,ze syna som.dojcila 11m.a dceru skoro 2 roky (bez par dni).
po vsetkych troch prisla okolo 4 mesiacov po porode, kojila som 1-1,5 roka
Mam za sebou 2 porody, po ktorých som dojcila rovnako dlho - 7 mesiacov. Prvy krat mi prisla menstruacia 8 mesiacov po porode, cize mesiac po ukonceni dojcenia. Druhy krat mi prisla uz 3 mesiace po porode napriek vylucnemu dojceniu - sice slabucka ale prisla a potom si to chodilo kadejako, znormalizovalo sa to az po ukonceni dojcenia....cize je to individualne ako 2 rozne tehotenstva a porody, ktore u mna tiez boli uuuplne odlisne. Rozostup medzi porodmi som mala 5,5 roka.
rozhodne nie rovnako, hoci deti boli rovnako plne kojené- pri prvom po 3 mesiacoch, pri ďalšom po vyše 2 rokoch
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne po pôrodoch prišla menzes až po viac ako 6 mes.... ale ja som všetky deti kojila - takže som si myslela že to je dôvod.....