Prišla vám menštruácia po oboch pôrodoch porovnateľne rýchlo?

shmoulinka1
9. okt 2015

ahojte,
ake mate skusenosti s nastupom menstruacie pri viacerych porodoch (ked ste aj rovnako dlho dojcili), da sa povedat, ze prisla porovnatelne rychlo alebo je to uplne individualne tak ako tehotenstva ci porody 🙂
Mne pri prvom prisla rok po porode.

bonaqa2013
9. okt 2015

Mne po pôrodoch prišla menzes až po viac ako 6 mes.... ale ja som všetky deti kojila - takže som si myslela že to je dôvod.....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dionyzka
9. okt 2015

@shmoulinka1 pri kazdom dietati uplne inak - pri rovnakom kojeni.

shmoulinka1
autor
9. okt 2015

no ja dojcim tandem, cize 2,5 roka starsie dieta, ale menzes prisiel uz po roku. Teraz budem tiez dojcit, ale kedze tretie neplanujeme, chcem byt radsej v strehu 🙂

liebling98
9. okt 2015

@shmoulinka1 tri deti, plne kojené 6 mesiacov, potom aj ďalej popri prikrmovaní. Pri prvom menzes po 6 mesiacoch, pri druhom po 4 mesiacoch po pôrode a pri treťom týždeň po šestonedelí. Všetci rodení sekciou.

hamca
9. okt 2015

@shmoulinka1 obe deti som kojila rok a pri prvom mi prisla uz po 4 mesiacoch a pri druhom az po 9 mesiacoch, aj som sa bala, ze som opat tehu 😀

adelusha
9. okt 2015

Mne pri prvom synovi po 8 mesiacoch, pri druhom po 9 mesiacoch, oboch som kojila viac ako rok. Teraz mam tretieho syna, zajtra bude mat 9 mesiacov, este som od pôrodu menzes nemala, tiez ho kojím 😉

elian
9. okt 2015

Po prvom pôrode som išla na vyvolávačku, keď mi neprišiel menzes ani po2,5 roku od pôrodu a kojila som len 4 mesiace a po druhom prišla sama po 2,5 roku od pôrodu a kojila som do takmer 3 rokov 😉

siska53
9. okt 2015

@shmoulinka1 ako sa to vezme..asi rovnako - presne mesiac po obmedzeni dojcenia na 1,denne(dcera)/ukonceni dojcenia (syn).
Akurat,ze syna som.dojcila 11m.a dceru skoro 2 roky (bez par dni).

poohie
9. okt 2015

po vsetkych troch prisla okolo 4 mesiacov po porode, kojila som 1-1,5 roka

seahorse27
9. okt 2015

Mam za sebou 2 porody, po ktorých som dojcila rovnako dlho - 7 mesiacov. Prvy krat mi prisla menstruacia 8 mesiacov po porode, cize mesiac po ukonceni dojcenia. Druhy krat mi prisla uz 3 mesiace po porode napriek vylucnemu dojceniu - sice slabucka ale prisla a potom si to chodilo kadejako, znormalizovalo sa to az po ukonceni dojcenia....cize je to individualne ako 2 rozne tehotenstva a porody, ktore u mna tiez boli uuuplne odlisne. Rozostup medzi porodmi som mala 5,5 roka.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fra
30. okt 2015

rozhodne nie rovnako, hoci deti boli rovnako plne kojené- pri prvom po 3 mesiacoch, pri ďalšom po vyše 2 rokoch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre